Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes terhesen az orvos...

Major Andrea kérdése:

12 hetes terhesen az orvos hematómát állapított meg és szigorú pihenést javasolt. Ezt be is tartom. Ha nem véreztem és most sem vérzek akkor is lehet baj? Elég sokat fájdogál, nyilalgat a hasam, de az az elejétől, és mindig máshol.13 hetes km

Figyelt kérdés

2012. máj. 29. 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 10 hetesen volt egy 15x6 mm-s hematómám. 1 hetet kórházban töltöttem, de pár nap alatt felszívódott. Sokat feküdtem, szedtem a gyógyszereket. 2-3 napig véreztem, utána barnázás volt kb. 5 napig. Azóta szerencsére minden rendben.

Pihenj nagyon sokat, feküdj amennyit csak tudsz, mással ne foglalkozz, ez a legfontosabb.

Szerintem, ha nincs vérzés, akkor nincs már nagy baj.

Mikor mész vissza?

A nyilalgatások és szurkálások nem feltétlenül attól van, az lehet a méhszalagok nyúlásától. Ez nálam is előfordul még most is, sőt a 12-13. hétig rendszeres volt.

2012. máj. 29. 12:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat. Pihenek amennyit csak tudok és igazából a legtöbb írás, amit a hematómáról találtam pozitív. De tavaly elvesztettem egy 7 hetes magzatot, ezért extrán aggódom. Illetve ezt a terhességet is úgy kezdtem, hogy gardnerella (elmúlt), cysta (felszívodott), és most ez....... de úgy látom élni akar az én pici marslakóm. Te mit szedtél a hematómára?
2012. máj. 29. 13:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja és nekem több apró van, nem egy nagy.
2012. máj. 29. 13:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, amik Veled történtek. Tavaly ősszel én is elveszítettem egy 7 hetes magzatot, ezért is ijedtem meg, amikor véreztem. Előtte barnázásom volt, kb. a 6. héten. Úgyhogy nekem sem indult zökkenőmentesen... :(

Duphastont és Rutascorbint kaptam.

Kitartást, és jobbulást kívánok!!!!

2012. máj. 29. 13:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, 17+3 hetes vagyok. :))
2012. máj. 29. 13:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Nekem 5 hetesen állapított meg a doki hematómát, hát nem biztatott....azt mondta pihenjek.1 hétig tudtam intenzíven feküdni, de aztán nem,mert nem tudott ki vigyázni 1,5 éves fiamra, így vele nem feküdhettem egész nap.Viszont nem véreztem ami jó jel volt, és ez nagyon jó jel nálad is!!8 hetesen felszívódott, akkor már nem látta a doki az UH-on.:)

most 10 hetes vagyok és minden rendben hála Istennek:)

Barátnőm is bevérzett a 12 hét környékén, de ő nagyon durván, legalább 1 hónapig vérzett.Szigorúan feküdt amíg elmúlt a vérzés, utána már felkelt és óvatosan csinált ezt-azt.Még 18 hetesen is látták nála a hematómát, viszont a picivel minden rendben volt.Azóta 14 hónapos a kislánya és gyönyörű,egészséges:)

Szóval fel a fejjel, minden rendben lesz,pihenj,feküdj,olvass,nézz filmet és még véletlenül se hallgass semmilyen rém sztorikat:)mert ezek valahogy könnyebben eljutnak az aggódó kismamákhoz:)

Minden rendben lesz veletek!!!!!:)

A fájdogálás meg nem gond, nő a méhed, tágul belül minden.Ha görcsölsz picit akkor vegyél be magnéziumot, vagy igyál pezsgőtablettát.

Boldog babavárást:)

2012. máj. 29. 13:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a biztatást! :D Nektek is sok egészséget és boldog babavárást kívánok!!!!!!!
2012. máj. 29. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!