Mehtagitas utan tampont tett fel az orvos mert mar vereztem elotte. Mikor vehetem ki?
Tampont??? Biztos vagy benne? Nekem azt mondták, hogy ne lepődjek meg, ha egy tampon-szerű kilógó madzagot találok, az a laminária része, nehogy kihúzzam.
Szerintem a dokit kérdezd meg, hívd fel, vagy valami.
Nem talaltam madzagot...Lehet h felreertettem valamit.Nem tudom.
Most nem faj a hasam egyaltalan,van esely h nem is fpg reggelig,vagy mindenkepp gorcsel jar a tagulas?
Nekem nem fájt egyáltalán. Se a felhelyezés, se a tágulási folyamat. Inkább olyan "valami nyom odabent" érzés volt, de nem fájt.
Sajnálom, ami történt. Kitartás!
Nekem annó a laminária feltétele után gézbucit raktak fel (szerintem neked is mert igazából a dokik ezt is tamponnak hívják).Másnap műtétig bent volt.Semmi bajom nem lett.Nekem azért rögzítették így a lamináriát mert én már előtte 1 nappal otthon elvetéltem és már záródott is utána a méhszájam egyből így tágítani kellett a tisztításra viszont erősen véreztem és félt a doki,hogy nehogy kiessen a lamináriá.Betétet mindenféleképpen rakj fel este mert átüt egy pár óra múlva a géz.
Sajnálom és kitartást az elkövetkezendő időhöz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!