Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Visszatérő pecsételés esetén...

Visszatérő pecsételés esetén mit tett/javasolt az orvos?

Figyelt kérdés

Nekem 2 hete volt, de szerintem azért, mert együtt voltunk a férjemmel. Doki UH-ra küldött, minden rendben, nem adott semmit. De most két napja megint. Épp próbálom elérni, de kéne, hogy adjon valami pluszt?

Voltam a háziorvosnál, ő bepánikoltatott, hogy ez nem jó, és hogy semmilyen hasi fájdalom nem lehetne normális terhességnél (nekem szurkálás szokott, de tudtommal az normális a változások miatt).

Szombaton kirándultam volna, de lemondom.

39 vagyok, második terhesség (tavasszal volt egy vetélésem), 9+2 hetes.

2014. szept. 25. 11:27
 1/5 A kérdező kommentje:
Férjemmel azóta nem voltunk együtt.
2014. szept. 25. 11:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Én a 11. héten barnáztam pár napig; majd pecsételni kezdtem. 4 vérzésmentes napig kellett szigorúan feküdnöm, és a 16. hétig volt megtiltva a házas élet. Ott, akkor ki is írtak állományba fenyegető vetélés miatt. Az óta nem volt gond. Az én orvosom is megijedt; a háziorvos és a nőgyógyász is. Én 35 leszek, a korom miatt is nagyobb "gond" a vérzés. És mi is elveszítettünk már egy 5 hetes terhességet 2 éve; bár ezzel pont nem foglalkoztak.

Szóval állomány; és szigorú fekvés!!!!!!!!!!!! Ha nem kapsz; akkor progeszteron pótlás a 12. hétig (nekem eleve volt), általában 3-6 db Utrogestan elosztva napi 2-3 alkalommal ( a 24 órát kell ketté vagy háromba bontani). Pihenj; nagyon szorítok:-) És igen, most nincs kirándulás.........

2014. szept. 25. 11:35
 3/5 A kérdező kommentje:

Na, elértem, nem ír fel Utrogestant, mert csak habituális vetélésnél kell szerinte, a hasban a szurkálás oké, és csak a vérzés vagy a görcs a baj (bár akkor meg már nem tudnak segíteni).

Na, most elég tanácstalan vagyok.

2014. szept. 25. 12:26
 4/5 anonim válasza:
szia. én 8 hetes vagyok mensi szerint, amúgy meg kb. 6 később jött össze. nekem is volt barnázás de nagyon kevés egyből én is megijedtem, én kaptam is rá bogyót. duphosan vagy mi. azóta semmi baj. reméljünk nem is lesz, nálad se lesz nyugi :)
2014. szept. 25. 12:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Magnerot és szigorú fekvés,amikor erősödött a vérzés Dicynone-t kaptam.

Amikor már kb 1 hónapja semmi panaszom nem volt akkor egy reggel elöntött a vér,kórházba kerültem...

Babám meg van 17 hét körül jàrunk :D

Fel a fejjel!Feküdj kitartóan!

2014. szept. 25. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!