Visszatérő pecsételés esetén mit tett/javasolt az orvos?
Nekem 2 hete volt, de szerintem azért, mert együtt voltunk a férjemmel. Doki UH-ra küldött, minden rendben, nem adott semmit. De most két napja megint. Épp próbálom elérni, de kéne, hogy adjon valami pluszt?
Voltam a háziorvosnál, ő bepánikoltatott, hogy ez nem jó, és hogy semmilyen hasi fájdalom nem lehetne normális terhességnél (nekem szurkálás szokott, de tudtommal az normális a változások miatt).
Szombaton kirándultam volna, de lemondom.
39 vagyok, második terhesség (tavasszal volt egy vetélésem), 9+2 hetes.
Én a 11. héten barnáztam pár napig; majd pecsételni kezdtem. 4 vérzésmentes napig kellett szigorúan feküdnöm, és a 16. hétig volt megtiltva a házas élet. Ott, akkor ki is írtak állományba fenyegető vetélés miatt. Az óta nem volt gond. Az én orvosom is megijedt; a háziorvos és a nőgyógyász is. Én 35 leszek, a korom miatt is nagyobb "gond" a vérzés. És mi is elveszítettünk már egy 5 hetes terhességet 2 éve; bár ezzel pont nem foglalkoztak.
Szóval állomány; és szigorú fekvés!!!!!!!!!!!! Ha nem kapsz; akkor progeszteron pótlás a 12. hétig (nekem eleve volt), általában 3-6 db Utrogestan elosztva napi 2-3 alkalommal ( a 24 órát kell ketté vagy háromba bontani). Pihenj; nagyon szorítok:-) És igen, most nincs kirándulás.........
Na, elértem, nem ír fel Utrogestant, mert csak habituális vetélésnél kell szerinte, a hasban a szurkálás oké, és csak a vérzés vagy a görcs a baj (bár akkor meg már nem tudnak segíteni).
Na, most elég tanácstalan vagyok.
Magnerot és szigorú fekvés,amikor erősödött a vérzés Dicynone-t kaptam.
Amikor már kb 1 hónapja semmi panaszom nem volt akkor egy reggel elöntött a vér,kórházba kerültem...
Babám meg van 17 hét körül jàrunk :D
Fel a fejjel!Feküdj kitartóan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!