Jól tettem hogy 4-5 hetes terhesen véreztem és orvoshoz mentem?
Persze. Viszont az Ergam cseppel szerintem nem megmenteni akarják a terhességet, hanem gyorsítani a vetélést...
"Az Ergam belsőleges oldatos cseppek tartós és erős méhösszehúzódás kiváltására alkalmas gyógyszer. Az erős méhösszehúzódás a méhizomzatban futó ereket is szűkíti, így a szülés utáni gyermekágyi és a vetélés utáni vérzést hatékonyan csillapítja."
"Terhesség alatt az Ergam belsőleges oldatos cseppek alkalmazása méhösszehúzódásokat fokozó hatása miatt szigorúan ellenjavallt."
Én kései vetélés után kaptam, hogy csillapítsa a vérzést, és gyorsítsa a méh összehúzódását. Szerintem ezt nem a terhesség megmentésére kaptad! :((((
Atyavilág!
Nagyon durvának tartom, amit leírtál! Nagyon sajnálom!
Biztosan volt ennek orvosi indoka, hogy miért nem próbálták meg sem menteni a terhességet ...
Korai vetelesnel semmi az eg vilagonm nem segit Ha az embrio nem egeszseges elmegy magatol nem tudjak visszatartani.
Legkozelebb maradj a fenekeden ne rohanj korhazba feleseleges.
Az uh 4 hetessen meg semmi nem latszik igy nem is tudjak megnezni epp a terhesseg vagy egy elhalt terhessegre adnak progeszteront.
A legujabb kutratasok szerint progeszteron nem segit semmit es azok a terhessegek ami megmarad prog potlassaml megmaradt volna potlas nelkul is.
Korai veteles egy nagyon bolcz dolog a termeszettol hiszen kivalasztja az eletkeptelen beteg gyerekeket Az eros nok szervezete valogat es csak az egeszseges magzatot tartja meg
Most kuldtel el tobb nemzetkozi tanult kutato orvost a p ba.
Pla ce bo !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!