Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Egymás után 4 vetélés kb 3-4...

Egymás után 4 vetélés kb 3-4 havonta?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mi lehet az oka,hogy ha a terhesség 3-4 havonta sikrül, de korai szakaszban 4-5-6 hetesen elvetélek? Elindul a vérzésem. Ez hormon problémára utal? Vagy volt valakinek ilyen,mi volt az oka? Két dokinál voltam,minda kettő azt mondta,hogy a természet elrendezi,majd jön ha jönni akar. De nem hiszem,hogy ennyi baba beteg lenne,vagy egymás után ennyiszer nem tud beágyazódni. Nem első baba lenne. A válaszokat előre is köszönöm!
2016. máj. 31. 23:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Vannak olyan genetikai eredetű betegségek is,amelyek szelektálják a magzatokat. A fiú magzatok például a terhesség korai szakaszában elmennek, a lányok pedig betegen születnek. Ez is lehet egy ok. Mindenképpen vizsgáltasd ki magad szerintem!
2016. jún. 1. 10:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Bocs, olvasom, hogy van egy kislányod. Akkor ez a fenti eshetőség kizárható szerintem.
2016. jún. 1. 10:26
 13/17 A kérdező kommentje:
Mi is gondtunk erre a párommal,hogy esetleg azért nem marad meg baba,mert fiú lenne?? Meg nem kérdeztem meg az orvost,hogy az számít e,hogy egyforma a vércsoportunk,és amiatt nem jön össze a kisfiú? Vagy nincs összefüggés? 3 kislányunk van.
2016. jún. 1. 10:29
 14/17 A kérdező kommentje:
Az első két terhességemnél, még csak barnázás sem volt!!
2016. jún. 1. 10:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
2016. jún. 1. 11:41
 16/17 anonim válasza:
Szia! Ez a természet elrendezi meg a természet szelektálja ez gyakori válasz az elvetélt nők kérdésére , hogy miért? Nekem 3 vetélésem volt most ismét terhes vagyok , kikönyörögtem szó szerint a progeszteront(hormon gyógyszer) hogy hátha hormonális eredetű a problémám de alig akarta felírni és azt mondta, hogy nem kell ennyire kétségbe esni meg , hogy fiatal vagyok.Had én dö tsem már el , hogy fiatal agyok e( 29 vagyok) és 3 vetélést az ember lelke nehezen dolgoz fel. Nyilván nekinem fáj ő nem érzi azt amit a már elvetélt nőtársaink éreznek. Persze a tízezreket elteszi mind és még a pénzemért semhajlandó egy kicsit emberibb segítőkészebb lenni. Ha nem akar az egyik segíteni érdemes másik dokit keresni vagy rámenősebbnek lenni kicsit.Amúgy ami veled történik lehetséges mert velem is ez van 2 éve hiába leszek terhes mindig megszakad a 12. hétig(missed.ab)-al.Mindenlehetségeset meg kell próbálni hormonkezelés genetikai vizsgálat kinek van pénze lombik vagy a.i még szóba jöhet.És ha ezek után sem akkor el kell fogadni hogy ez nekünk nem fog összejönni de minden próba felér egy eséllyel.Én már elfogadtam hamost sem marad meg még egyszer megpróbálom és ha nem akkor inkább az örökbe fogadás.! Fel a fejjel !
2016. jún. 3. 14:32
 17/17 A kérdező kommentje:
Szia. Én 30 vagyok. ;) Megyek köv héten kedden,vagy szerdán a dokihoz. Olvasgattam most sokat és abból kifolyólag valamiért a prolaktin szintemre gondolnám,hogy megemelkedett. Ennek a vizsgálatát mindenképpen fogom kérni. Igen,annó nekem is a kislányomnál,szó szerint ki kellett könyörögnöm a hormongyógyszert,mert akkor már véreztem. Azt mondta az orvos,mi van ha beteg a baba és azért nem marad meg a baba,és ő ad gyógyszert a beteg baba megtartására? De mondtam neki,hogy érzem,hogy rendben van a baba,így saját felelősségre,saját kérésre felírta nagy nehezen. Sok fekvéssel a gyógyszerrel sikerült pár hét után elállítani a vérzést és a barnázást,végül minden rendben lett. :)
2016. jún. 4. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!