Egymás után 4 vetélés kb 3-4 havonta?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mi lehet az oka,hogy ha a terhesség 3-4 havonta sikrül, de korai szakaszban 4-5-6 hetesen elvetélek? Elindul a vérzésem. Ez hormon problémára utal? Vagy volt valakinek ilyen,mi volt az oka? Két dokinál voltam,minda kettő azt mondta,hogy a természet elrendezi,majd jön ha jönni akar. De nem hiszem,hogy ennyi baba beteg lenne,vagy egymás után ennyiszer nem tud beágyazódni. Nem első baba lenne. A válaszokat előre is köszönöm!2016. máj. 31. 23:15
1/17 anonim válasza:
Dehogyis. 4 nem veletlen. Amugy par ok:hormongond, hematologiai gond, dvitamin gond, inzulinproblema. Nagyon kitarto vagy, hogy ennyi ido alatt nem mentel at maganba, en mar egy veteles utan megtettem. De nyilvan te tudod.
2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. Mindenképpen lépni fogok valamerre,mert ez már nekem sem állapot. :( Elmegyek a harmadik orvoshoz. Hova lenne érdemes legelsőnek vizsgálatra menni?
2016. jún. 1. 00:32
3/17 A kérdező kommentje:
Azért is kérdezem,hogy ne az legyen,hogy bemegyek másik orvoshoz és rosszul járjak ismét. Kicsit felkészültebben szeretnék odamenni és kérni ezt és ezt a vizsgálatot.
2016. jún. 1. 00:38
4/17 anonim válasza:
Szia! Először is nagyon sajnálom ami veletek történt! Kellene egy szuper nőgyógyász,akiben megbízol. Ő kiír egy teljes labort (hormonok,pajzsmirigy,cukorterhelès) és annak az eredményével már tovább is tudna küldeni,ha kell. Nekem endokrinológus kellett (Mensmentis) aki beállítja a pajzsmirigyemet,és a 2. hónapunk már sikeres is volt. (Nem volt vetèlésem,csak sok pajzsmirigy probléma van a családban,így előre kivizsgáltak.) De lehet progeszteron probléma,ami szintén orvosolható,ha már a pozitív tesztkor elkezded alkalmazni a gyógyszert. A labort egyszer ciklus első napjaiban,a másodikat ciklus utolsó napjaiban kell megcsináltatni. Tényleg keress olyat,aki nem csak elteszi a pénzt,hanem ha valami kérdésed van,felhívhatod,vagy válthattok 1-2 smst. Szívből kívánom,hogy mihamarabb szülessen egy egészséges babád!!
5/17 anonim válasza:
Már 2 vetélésnél is ki szoktak vizsgálni, nem szokott véletlen lenni. 4 meg pláne. Ezzel foglalkozni kell, ahhoz az orvoshoz inkább ne járj.
6/17 anonim válasza:
Amit a 4-es válaszoló ajánlott: www.mensmentis.hu. Róluk már nagyon sok jót hallottam, ők egy teljes körű kivizsgálással kezdik. Én is szeretnék babát, de bizonyos okok miatt szeretném előtte kivizsgáltatni magam, és próbáltam minél több helyről infókat, tapasztalatokat gyűjteni. Igaz, ők magán. Én hozzájuk készülök menni, nagyon sok jót olvastam, hallottam róluk. Kb. 2 hónap várakozási idővel kell számolni, amikor kérsz tőlük időpontot, és honlapjuk szerint ők az apajelöltet is azonnal elkezdik a vizsgálatokat.
7/17 anonim válasza:
Először is a vetélés után várjátok ki a 3 hónapot legalább, míg újra próbálkoztok.
8/17 anonim válasza:
Szia. Nekem 2 ev alatt 4 baba ment el. Sarga test hiany az oka mint kiderult. Most epp tegnap kaptam egy beutalot a kinder centrumba. Ott segitenek most mar. Csak gyogyszer kell nekem azt mondta az orvos. Ha azzal sem megy akkor azonnal inszem. Egy proba utan. Aterzem a helyzeted. Ne varj tovabb. Engem mar a hazi orvosom kuldott be neki panaszkodtam.
9/17 A kérdező kommentje:
A kislányommal is kellett duphastont szednem,de úgy is élénk pirosat vérezgettem,amikor felálltam vagy egy picit is sétáltam.
2016. jún. 1. 08:12
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeteket,válaszaitokat!!
2016. jún. 1. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!