Nektek hogy zajlott a spontán vetélés?
Sajnos kiderült hogy elhalt a baba nagyjából 6 hetes korában. Karácsony előtt megbeszeltuk a dokival, hogy a karácsonyt megvárjuk, ha addig nem indul be spontán, akkor műtét. 24.-én elkezdtem barnázni, kicsit vérezni, de mint egy sima menstruáció. Ma viszont nagyon durván elkezdődött, hatalmas darabok, nagyon erős vérzés....:( kinél meddig tartott ez az állapot? Nagyjából 2 órája képtelen vagyok felállni a WC-ről, és úgy érzem sosem lesz vége...akinek volt már hasonló tapasztalata kérlek írja le, mert nagyon félek:(
Előre is koszonom, es kellemes ünnepeket mindenkinek!
Nagyon sajnálom, kérdező! akkor most sok pihi (jól is jön a két ünnep közötti szünet) és 3 hónap múlva sikeres újabb terhességed lesz, meglátod!:)
(Ha közben van kedvetek és időtök, pár vizsgálatot csináltassatok meg, hátha kiderül a vetélés oka, amennyiben volt anyai oka a dolognak. Nálam volt, így a mi kivizsgálásunk megérte.)
28hkm
Igen, most már jöhet a pihi része, 6 után mehetek is haza. Hálistennek a vérzés szinte minimális,a nagyon gyenge menstruációs napokhoz hasonló.. Így visszagondolva, amennyire féltem a műtéttől, annyira nem volt vészes. Nem fájt semmim műtét után sem. A nővérek is nagyon rendesek voltak, bár a hajnal 4 órai tusolást én egy picit későbbre tettem volna, de ez a legkevesebb:)
Kicsit most megnyugodott a kis lelkem, hogy ezen is túl vagyok, mert a tegnap konkrétan egy rémálom volt.
Annyi kérdésem lenne, hogy mielőtt hazaengednek, gondolom megvizsgálnak. Az mennyire fog fájni? Vagy mire számítsak? Mert mostmar csak ettol parázok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!