Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Nektek hogyan zajlott a...

Nektek hogyan zajlott a vetélésetek? 6+2 hkm

Figyelt kérdés

Barnázással kezdődött, amit görcsök,derékfájdalom kísért. Kb 1 hétig. Majd jött a piros vér, menstruáció szerü görcsökkel. Aztán egy nagy darab rög jött ki belölem, kb 3-4 cm, azóta kevesebb vér, kevesebb fájdalom. Mint egy gyenge menzi. Ez a baba lehetett?

A doki azt mondta, hogy valoszinuleg veteles, de ez meg normalis is lehet es megmarad a baba. (nala meg a rög előtt voltam, hetfőn megyek uh-ra, akkor kiderul az igazsag remelhetoleg)

2014. júl. 18. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Sajnos tavaly én is elvetéltem a 9. héten... Semmilyen fájdalmat, görcsöt nem éreztem, nem volt előjele, felálltam a kanapéról és akkor láttam hogy tiszta vér alattam minden... Már nem volt szívhang mire beértünk a kórházba és a vetélés is megkezdődött, műtéttel fejezték be... :(
2014. júl. 18. 15:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Én vasárnap este elkezdtem barnázni,de csak gyengén,hétfőn reggel mentem orvoshoz,akkor is még csak barnázás volt,feküdnöm kellett,Utrot kaptam,de szerdán reggel elöntött a vér,megint mentem orvoshoz,akkor már semmit nem látott,nem görcsöltem,csak akkor szerdán mikor hazaértem akkor kb fél óráig nagyon erős megjön érzésem volt,olyan,mint még sosem,ennyi. Kiürült magától,nem kellett műteni.
2014. júl. 18. 15:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Semmi darabka, csak sima vér?
2014. júl. 18. 16:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Sajnalom, ami tortent.

Nalam semmi elojel nem volt. 7 het ures petezsak. Nem indult be a folyamat magatol. 10 hetesen lapos petezzsakkal mutottek.

2014. júl. 18. 18:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt nekem is, bár nagy darabkára nem emlékszem. Sötétebb és erősebb vérzés volt. Gyengülő 2. csík a terhességi teszteken. :(

De kaptam gyógyszert és a következő 2. ciklusban újra teherbe estem, megmaradt a kisfiam.

2014. júl. 22. 23:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálam volt szövet darab egy nagyobb és egy kisebb. A 8. héten. Aztán alábbhagyott a vérzés, de kellett (állítólag) a küret utána. Vagy legalább is a protokoll része gondolom.
2014. júl. 23. 11:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2014. júl. 23. 11:00
 8/9 anonim válasza:
Nekem 11 és fél hetesen halt meg a babám. Csütörtökön elkezdtem barnázni (és kis hasi szúrka) este felé. Péteken reggel doki, aki haza küldött, hogy nyugodjak meg minden rendben(közben nagyon kis barnázás egyre több hasi szúrka és már kis görcsök). Mindezt UH vizsgálat nélkül csak kézzel. Majd Másnap reggel (szombaton) erős barna vérzés. Be a kórházba és ott megállapították, hogy nincs szívhang. :'( Befektettek és két óra kínkeserves görcsölés (nagyon erős menstruációs fájdalmak hosszabb-rövidebb megszakításokkal) megindult magától, de utána kitisztítottak. Veled mi újság? Hogy vagy?
2014. júl. 24. 15:00
 9/9 A kérdező kommentje:

Koszonom a kedves erdeklodeseteket. Sajnos az uh-n megallapitottak, hogy nem maradt semmi... Kijott magatol. Mire az uh-ra mentem, addigra a verzes es a gorcsok is szinte teljesen abbamaradtak.

Lelkileg fel voltam keszulve es ilyen korai terhessegnel... igazabol fel sem fogtam, hogy terhes vagyok. Jobb, hogy most ment el, mint ha mar lattam volna uh-n, hogy megvan mindene es ver a szive...

Azt javasoltak, hogy varjak 1 rendes menstruaciot, hogy rendesen kitisztuljon minden es utana lehet ujra probalkozni babaval.

2014. júl. 25. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!