Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Akinek már volt vetélése,...

Akinek már volt vetélése, hogy tette túl magát ezen? Nektek mi segített a kezdeti időszakban? (nyilván egy másik baba később), de a kezdeti gyászfolyamatban a feldolgozás nálatok hogyan zajlott? Mi vigasztalt Titeket?

Figyelt kérdés
Nov. 24-én volt műszeres befejezésem, a 8. és a 9. hét között halt el az embrió, a 9. héten nem volt szívhangja. Először lefagytam, kívülről láttam önmagam, és azt éreztem, ez nem velem történik, aztán kitört belőlem a fájdalom, sírtam, zokogtam, majd a kórházi beavatkozástól rettegtem, miután túl voltam rajta, megkönnyebbültem, aztán kínzó ürességet éreztem. Mostanság, egy héttel a beavatkozás után néha úgy érzem, hogy ugyan már, hisz ezzel számolni lehetett, nem véletlenül intenek óva mindenkit, hogy a 12. hétig még bármi történhet, aztán pedig elkomorodom, és sajog a szívem a fájdalomtól, és sírok.

2015. dec. 1. 10:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Gondoltam rád ma így ismeretlenül is. Örülök, hogy rendben volt minden.

Én lassan túl vagyok az első munkahetemen. Nagyon nehéz volt, főleg az első nap. (óvodában dolgozom)Mindenki aranyos volt a munkatársaim közül.

Azon gondolkodom, kellene nekem egy kis lelki segítség. Több, mint 4 éve próbálkozunk a babával, túl vagyok 2 műtéten, 1 inszemináción és 2 lombikon, amiből a 2. sikerült. De nem igazán szeretnék ilyen lelkiállapotban nekiindulni a következőnek.

Van köztetek olyan, aki volt ez miatt pszichológusnál?

2016. jan. 7. 19:03
 22/24 anonim ***** válasza:

utolsó,a második lombikod sikerült,és az a baba halt el?

és mi az oka annak,hogy nem esek teherbe? mondanak valamit?

2016. jan. 7. 21:29
 23/24 anonim ***** válasza:
nem esel teherbe:)
2016. jan. 7. 21:41
 24/24 anonim ***** válasza:

Igen, a második sikerült. De a 9. héten tudtam meg, hogy már nincs szívhang.

Endometriózissal műtöttek kétszer is, valamint egyik petevezetékem sem átjárható. Ezért kellett a lombik.

2016. jan. 7. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!