Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 4 hetes terhes vagyok vagy...

4 hetes terhes vagyok vagy már több is, de nem szeretném megtartani, az abortusztól félek vann e orvosság vagy tea ami megszakitaná a terhességet?

Figyelt kérdés
2015. jún. 24. 09:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
az utolsó jól összefoglalta, de még annyit fűznék hozzá, hogy a tabletta után nem mindenki tisztul ki rendesen, ezért jó pár esetben ugyanúgy kaparás a vége.
2015. jún. 24. 12:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha már van gyereket, főleg tudhatnád, nincs ilyen tea és tabletta.

Abortusz vagy szülés vár rád.

2015. jún. 24. 18:39
 13/18 anonim ***** válasza:
gyereked
2015. jún. 24. 18:39
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a gyerek valahogy megfogant. Attól, hogy egyet szültél már, nem jelenti, hogy tudod, hogyan kell normálisan védekezni. Nem ítélkezés, tény. Terhes vagy. El kell vetetned, ha nem akarod megtartani vagy legalább megszülni. Elmehetsz miatta a világ végére is, az abortuszt akkor sem úszod meg.
2015. jún. 24. 20:07
 15/18 anonim ***** válasza:
46%
Kulfoldon elek es itt peldaul nem kaparnak hanem gyogyszert adnak. Csak ellenorzesre kell visszamenni. Otthon erdekes, hogy nincs ilyen opcio azert megkerdezhetsz egy magan dokit hatha
2015. jún. 25. 08:02
 16/18 anonim ***** válasza:
86%
ÉN a mensi meghozására cickafark teát ittam, és másnap megjött, mikor még nemtudtam h terhes lehetek, akkor is ittam és nem jött megfelé, aztán vettem egy tesztet és pozi lett, persze után megjött a vérzés is, ami miatt kórházba kerültem, kiderült h vetélésem van, nem tudni mitől volt, de én a cickafark teára gyanakszom. :( sajnos azóta se sikerült teherbe esni, de soha többé nem iszok cickafark teát :(
2015. jún. 25. 10:10
 17/18 anonim ***** válasza:
66%

a fenet a cickafarok teatol volt ha ennyire egyszeru lenne akkor nem kene abortusz ennyire nem ertitek?

Egy egeszseges terhesseg nem megy el teatol az tuti

Van egy n beszerezheto gyogyszer ami ua mint abortsztabletta de veszeleyes eszmeletlen gorcsok kozott fajdalommal kinokban vvetelsz el tole ha nincs szerencsed mento visz be

2015. jún. 29. 20:01
 18/18 anonim válasza:
59%
Az utolsó válaszoló jó nagy hülyeséget írt!A cickafark teát TILOS várandósság alatt fogyasztani,mert vetélést okozhat! Csak akkor szabad inni,ha valaki a menstruációs ciklusát szeretné rendbe tenni, vagy előbb meghozni utazás miatt stb. Nem azt mondom,hogy egy több honapos magzat esetén is vetélést okoz ha cickafark teát iszik az ember, de a terhesség korai szakaszában az első trimeszterben nagy a kockázat,hogy elvetél tőle a kismama! De ez nem 100%. Volt ismerősöm akinek az idióta gyógyszertáros cickafarkfű teát adott,úgy,hogy pár hetes terhes volt. Szerencsére nem vetélt el,majd később olvasott csak utána és egyből abba hagyta az ivását,mert mindenhol levan írva,hogy vetélést okozhat!
2019. febr. 23. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!