Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ma lennék 30 hetes terhes, ti...

Ma lennék 30 hetes terhes, ti meddig számoltátok?!

Figyelt kérdés
Már egy ideje nem számoltam de ma valahogy eszembe jutott, pont 21 hete volt missed ab.om :(
2015. ápr. 8. 21:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem most lenne a fiam 10 hos. 24.hetben halvaszulesem volt.:(
2015. ápr. 8. 21:31
 2/12 anonim ***** válasza:
Május 4-én szültem volna. A heteket nem számolgatom, de a kiírt dátumra emlékszem és sokszor eszembe jut. Pedig csak 5 hetes terhesség volt és magától ment el, nem kellett műszeres befejezés.
2015. ápr. 8. 23:25
 3/12 anonim ***** válasza:
Az enyém már megszületett volna a múlt hónapban, úgyhogy most a fejemben fürdetek, szoptatok stb.... :(
2015. ápr. 9. 08:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Én most lennék 14 hetes, de 6. héten elvetéltem spontán..... most csak arra gondolok hogy júniusban ismét próbálkozunk és hogy minden rendben lesz, rendben kell lennie!!!!!! :)
2015. ápr. 9. 08:18
 5/12 anonim ***** válasza:

Az elsővel február 25-re voltam kiírva,a másodikkal július 25-re.

Iszonyatosan szenvedek,de senki nem tudja,tartom magam.

Párom újra és újra feldobja a babaprojektet,de nem merek belevágni még egyszer.

Harmadjára nem élném túl!

2015. ápr. 9. 09:15
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha minden rendben ment volna most lenne 10 hónapos picike Lányom. Ha valamilyen csoda folytán életben maradt volna, akkor 14 hónapos lehetne. De egy húsz hetes babának nincsenek esélyei. Vele ment egy részem is, mégis itt vagyok és a Lányomnak, a Férjemnek szüksége van rám. A TIEITEKNEK MEG RÁTOK.
2015. ápr. 9. 13:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Leventének hívták volna, Karácsonykor lett volna 4 éves. Minden Karácsonykor eszembe jut, hogy a kórházban kellett volna a lábujjait számolgatnom. Soha sem fogjuk az elvesztett babáinkat elfelejteni, nem is kell. Tartsunk évente egy megemlékezést, de ne gyászoljuk örökké!
2015. ápr. 10. 00:45
 8/12 anonim ***** válasza:

Másfél éve missed abbal végződött, 8 hetes volt. Elfelejteni soha nem fogom, nem is kell, de könnyebb lett most hogy ujra babát várok! Az eleje pokol volt, nagyon sokat aggódtam, és még mindig aggódok is, hogy rendben ki tudjam hordani, és egészségesen megszülessen! Fele ennyit nem aggódtam az első fiammal! Talán ez a legnehezebb, és ennek kell időt hagyni hogy ez a félelem csökkenjen, és ugy tudj neki indulni egy ujabb terhességnek hogy NEM LESZ SEMMI GOND! Minden rendben lesz, egészséges lesz, ha fél napig nem mocorog akkor sincs gond csak alszik....

Szóval nagyon nagyon nehéz, de meg kell próbálni tovább lépni. Nagyon sokszor eszembe jut az egyik kismama a kórházba aki 37 hetes volt, és délutánra nem mozgott neki a kicsi!:((( Azt nem tudom hogy lehet tulélni:(( ???

2015. ápr. 10. 10:25
 9/12 anonim ***** válasza:

5ös mintha magamat olvasnam csak 1 evvel ezelőtt. Kb nekem is ezek voltak a kiirt időpontok...aztan harmadjara sem sikerult.... :(

De a 4. terhessegem végre igen :) most itt szuszog mellettem a 11 hetes kisfiam.

Szamolgatni nem soksig szamolgattam csak a kiirt datumok jartak a fejembe...rettegtem toluk...

Meg kell gyaszolni de utana erosnek kell lenni es felallni

Akiknek kesoi vetelesuk volt meg borzasztobb lehet...sajnalom nagyon :(

De fel a fejjel es kitartas mindenkinek, egy kisember csak arra var h egyszer ti lehessetek a szulei :)

2015. ápr. 10. 12:46
 10/12 anonim válasza:

2 éves lenne májusban.

A kertben ültettem neki egy rózsát és valahányszor ránézek mindig tudom,hogy vigyázz az öccsére.

2015. ápr. 13. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!