Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Valaki elvetélt ugy, hogy azt...

Valaki elvetélt ugy, hogy azt sem tudta hogy terhes?

Figyelt kérdés
5-6 hétben voltam, erős vérzéssel, és görcsökkel mentem el a nőgyógyászomhoz. Azt hittem, hogy csak a menzimmel van gond, fertőzésre gyanakodtam amikor a vizeletemmel együtt alvadt vérdarabkák távoztak a méhemből. El sem akartam hinni, hogy babát várok :(

2015. márc. 7. 16:25
 1/3 A kérdező kommentje:
ugy voltam a babával,ha jön jön,ha nem nem,nem erőltettük még. semmi jelét nem éreztem a terhességnek.
2015. márc. 7. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Már megbocsáss, de a vizelet nem a méhedből távozik!! Atyaég! Doki mondta, hogy terhes voltál? Ha nem tudtad, hogy terhes vagy, honnan veszed, hogy az 5-6. hétben voltál?
2015. márc. 9. 21:01
 3/3 Gabi86 ***** válasza:
Én 2 hete vetéltem el.már van egy kislányom,védekeztünk ïgy nem számîtottam rá.nekem is îgy volt,először barnáztam,majd alvadt vérrel együtt jött ki a petezsák(doki mondta hogy az) és utána a méhlepény ezt is a doki mondta,mert nem tudtam mik lehetnek ezek.
2015. márc. 12. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!