Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » 5 hetes terhes vagyok ás...

5 hetes terhes vagyok ás elkeztem barnázni volt már egy vetélésem?

Figyelt kérdés
sziasztok 5 hetes terhes vagyok elkeztem barnázni elkeztem szedni a utrogestant és már nagyon minimális a barnázás söt már szinte nem is barnázok.. januába volt egy vetélésem amivel ugyan igy barnáztam de ott viszont utána rá pár orával nagyon erös vér jött.. most semmi.. lehet elvetéltem megint ? :S vagy elfogok
2015. jún. 9. 06:41
 1/9 anonim ***** válasza:
De miért nem rohansz azonnal az ügyeletre? Meg tudnád bocsájtani magadnak, hogy amíg ideírkálsz és a válaszokra vársz, elmenjen a baba? Azonnal doki!
2015. jún. 9. 07:01
 2/9 A kérdező kommentje:
mutkor is elment szó szerint ömlöt a vér belölem haza küldöt.. utána a mentö vitt visza este..
2015. jún. 9. 07:06
 3/9 A kérdező kommentje:
és akor benyögi az orvos hogy minek reagálom túl hogy elment amikor ez tök normális hogy elvetél valaki.. hát köszi szépen.
2015. jún. 9. 07:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Első körben orvost váltanék! De tényleg el kellene menned, mert mi itt nem látunk beléd! Keress sürgősen egy másik orvost!
2015. jún. 9. 07:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha szeded az utrogestant, nem valószínű. Nekem is vetélés után a következő terhességemnél beindult ez a barna folyás, az orvos írta is fel az utrogestant, most már 2 és fél éves :) Ne izgulj, szedd a gyógyszert és pihenj, amennyit lehet, meg fog maradni a baba :)
2015. jún. 9. 10:05
 6/9 anonim ***** válasza:
En is igy jartam, mint te. Elso 5+6 naposan barnazas, majd veteles. Masodiknal 5+3 nap barnazas, azonnal orvos, utrogesztan es megmaradt. Igaz az elso 3 honapban meg 3szor barnaztam picit utro mellett, rohantam dokihoz, de hala az egnek, nem lett semmi baj :) Most 23 hetes terhes vagyok :)
2015. jún. 9. 12:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok, annyi hogy en amikor barnaztam, nem mertem felkelni. Nem tudom jol tettem-e, de olyankor betettem extra 1 darab bogyot es csak fekudtem, mint a kisangyal.

Mivel kulfoldon vagyok, aznap sosem kaptam idopontotot dokinal, csak masnap, es addigra mar nyoma sem volt a barnazasnak.

Korhazba meg nem akartam rohanni, mert ugy voltam vele, hogy sajnos ok sem tudnak sokkal tobbet tenni. Az eslonel sem tettek semmit, annyit mondtak, hogy vagy meg marad vagy nem, es csak akkor menjek vissza, ha nem fog elalni a verzes. Mikor hazaertem elontott, de nem volt sokkal tobb, mint egy menszi...sajat dokim vizsgalt meg 1 hetre, es csak annyit allapitott meg, hogy kiurult minden.

2015. jún. 9. 12:48
 8/9 Nikol001 ***** válasza:

Azonnal menj orvoshoz! Tegnap velem az történt hogy egy kis ver látszódott azonnal kórház

Elhalt embryo 11-hetesen

Ne várj! Bármelyik kórház ellát

2015. jún. 11. 11:37
 9/9 A kérdező kommentje:
nem voltam orvosnál azota semmi nem volt se barna se semilyen viszont egész nap hányingeren van undorodok mindentöl..
2015. jún. 17. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!