5 hetes terhes vagyok ás elkeztem barnázni volt már egy vetélésem?
Utolso vagyok, annyi hogy en amikor barnaztam, nem mertem felkelni. Nem tudom jol tettem-e, de olyankor betettem extra 1 darab bogyot es csak fekudtem, mint a kisangyal.
Mivel kulfoldon vagyok, aznap sosem kaptam idopontotot dokinal, csak masnap, es addigra mar nyoma sem volt a barnazasnak.
Korhazba meg nem akartam rohanni, mert ugy voltam vele, hogy sajnos ok sem tudnak sokkal tobbet tenni. Az eslonel sem tettek semmit, annyit mondtak, hogy vagy meg marad vagy nem, es csak akkor menjek vissza, ha nem fog elalni a verzes. Mikor hazaertem elontott, de nem volt sokkal tobb, mint egy menszi...sajat dokim vizsgalt meg 1 hetre, es csak annyit allapitott meg, hogy kiurult minden.
Azonnal menj orvoshoz! Tegnap velem az történt hogy egy kis ver látszódott azonnal kórház
Elhalt embryo 11-hetesen
Ne várj! Bármelyik kórház ellát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!