Szeptember 12- én volt vetélésem meg is kapartak, szerettem volna a babát azóta nem volt menszeszem lehet hogy terhes vagyok, megint csináltam tesztet de negativ lett mennyibe bisztos a teszt hogy nem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 10:11
1/6 málna_ válasza:
Ha azóta nem volt menzeszed, akkor várnod kellene, hogy helyreálljanak a dolgok odabent. Addig nem is fog sikerülni szerintem.
2/6 anonim válasza:
Ilyen beavatkozás után 3 hónap pihenőt szoktak javasolni.
3/6 anonim válasza:
Sajnálom, de ha nem volt menzeszed, akkor kevés az esély a babára. Várj egy kicsit még. Ha most megjön legközelebb, akkor próbalkozzatok. Ha decemberben sem jön meg, akkor januárban mindenképpen keress fel egy dokit. Remélem jövőre babázol már ilyenkor! Drukkolok!
4/6 A kérdező kommentje:
de közben voltam rákszűrőn és az orvos mondta hogy meg fog jönni hamarosan,volt pecsételés de az nem igazán menszesz volt!
2013. nov. 10. 12:24
5/6 anonim válasza:
Kedves Kerdezo, ezen atmentem en is. Nekem sajnos 6 honapig nem jott meg. Kerlek, ne aggodj, csak vard a mensidet, szedj vitaminokat. Es ha megjott, azutan kezdj probalkozni. Mert eddig valoszinuleg azert nem jott meg, mert meg vekony a mehfalad, igy ha teherbe is esnel (egy esetleges peteres eseten, ami persze szinten nem is biztos, hogy van), nem tudna rendesen megtapadni az embrio. Vigyazz Magadra es mindent jot kivanok!
6/6 anonim válasza:
Kedves ember73!
Én is csak ezt tudom mondani, hogy szedj vitaminokat, várj hittel a menzeszedre! Dokikat is sokat faggassál, mert minnél többet tudsz, annál jobb. És az nagyon jó eredmény, ha már van pecsétlés!!! Biztos, hogy sikerülni fog, szurkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!