Kinél mi a helyzet?
Sziasztok! Missed abosok,6 hetes kontorollon milyen értékek voltak?Meg volt olyan akinek nem jött meg?Nekem nem jött meg,mondjuk amugy se volt rendszeres,es ma a kontrollon ezek az értékek voltak:
Endometrium: 12mm
Jobb ov: 39x29mm
Bal ov: 34x31mm
Mindket ovariumban tobb apró tüsző.
Norcolutot irt fel.
Vélemény?Tapasztalat?Jó tanács?Hasonló helyzet?köszii
Én először csinálnék egy tesztet ha voltatok együtt az elmúlt 2-3 hétben ugyanis sokkalom a 12 mm-es endometriumot...addig ne is szedd be a norcolutot.
Egyébként nem tudom miért de Nekem nem volt 6 hetes kontrolon uh-m habár Nekem közben volt mensim és a dokim is a műtét után nagyon alaposan meg uh-zot plusz a műtét után 2-3 héttel vissza kellett mennem mert azt hitték méhen kívüli terhességem van pedig csak annyi volt,hogy otthon vetéltem el a wc-n....
Úgyhogy vegyél tesztet és írd meg mi lett.
Hát az hogy hátrahajló a méhed az nem jelenti hogy nehezebben esel teherbe, ezt mondják, de a statisztika más mutat.
nekem is hátrahajló és mindkétszer elsőre teherbe estem.
hát mi 3hónapig próbálkoztunk és semmi eredmény,4.hónapban peteéréskor gyertyáztam és egyből sikerült :)
de végülis mindegy,nem hinném,hogy az előváladéktól bármi is lenne.Ma reggelis tesztem is egyértelmű negatív.A gyógyszerrel még várok egy-két napot hátah magától megjön.Viszont azt nem tudom,hogy a méhem visszaállt-e már a rendes méretére: 78x38-as a mérete tegnapi uh alapján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!