Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
3 gyermek anyukája vagyok, tehát nem teljesen tapasztalatlan terhesség terén. E hónap 10-re vártam a mensimet, ami általában 28 napos (+- 1 nap). A mostani 1jén jött meg reggelre, de úgy hogy éjszaka igen erősen görcsöltem, émelyegtem és iszonyatosan fájt a hasam alja és a derekam. Reggel mikor felkeltem az ágyból, mentem a mosdóba, mert valami folyásszerűséget éreztem. Vér volt. Aznap 8-9 tampont használtam el, olyan erős volt a vérzés. Görcs már nem volt, de derékfájás igen. 2. nap is hasonló erősen véreztem. 3. naptól kezdett kicsit gyengülni a mennyiség, de még mindig erős volt. A szokásos 4-5 nap helyett 9 napig tartott, igaz a 7.8.9. napon már csak barnáztam. Az lenne a kérdésem, hogy lehetett esetleges vetélés? Mellem azóta is fáj, bár már nem olyan erősen. Tipikus terhestüneteim nem voltak, de 28-án csináltam egy tesztet ami halványan, de 2 csikos lett.2015. febr. 12. 20:11
1/4 anonim válasza:
Ha pozi lett a teszted akkor igen, elvetéltél.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Én is erre gondoltam. A méhem még mindig érzékeny :( Sosem volt még vetélésem. Bár nem tervezett baba lett volna, ha nem ment volna el örömmel vállaltuk volna a meglévő 3 mellé.
2015. febr. 12. 20:34
3/4 anonim válasza:
1es vagyok. Tudom hogy mit érzel, velem is ugyanez történt meg. Fél éve volt. Gyógyszer mellett fogant, de megtartottuk volna. Negyedik gyerekünk lett volna. Sajnos elvetéltem. Nem könnyű, olyan igazságtalan az élet. Azért dokihoz menj el, csinál egy ultrahangot hogy kitisztultál-e teljesen. Nekem nem kellett műtéttel befejezni. Sok erőt! És ha beszélgetni szeretnél, írj bátran.
3 gyerekes anyuka
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.
2015. febr. 13. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!