Mi lehetett a gond?

Figyelt kérdés
Pár hete volt egy missed ab-om 13 hetesen. Kb amikor összejött a baba, akkor kaptam tetanuszt. Lehetett ez az oka annak hogy meghalt a baba? Vagy esetleg a strand(gyógyfürdő) meleg vize nem tett jót? Vagy a műkörmös vegyszerek? Hozzáteszem, még nem tudtam hogy baba lesz.
2014. okt. 30. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
A leírtak közül a gyógyfürdőre tippelnék nagy valószínűséggel, a meleg vizet szokták az első között tiltani az orvosok.. Ha nem is tudtál a babaáról, akkor szerintem már ne agyalj ezen, nincs értelme..
2014. okt. 30. 14:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hogy abszolút nem tudtam a terhességről, hanem arról hogy ezek a dolgok az előtt történtek hogy kiderült hogy jön a baba (6 hetesen lett pozi a teszt). Tudom hogy nincs értelme ezen rágódni mert csak rosszabb lesz. Csak valahol belül ott van a gondolat hogy én ronthattam el valamit.
2014. okt. 30. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt nagyon nehéz megmondani, leginkább ezektől totál független ok. Egy tutibiztos: a fürdővíz felszálló fertőzést okozva koraszülést indít, vetélést nem igazán jellemző. Ha peteérés körül kaptad a tetanuszt, akkor az sem valószínű, sőt, inkább nagyon valószínűtlen, a vegyszerek szinténnem.
2014. okt. 30. 14:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Sajnálom szegénykém. Én is lepörgettem ezeket az idén másodszor is. Arra jutottam vagy mázlid van vagy nincs. Ennyi a nagy tanulság. :( Ha körülnézek kik hordanak ki egészséges gyereket...
2014. nov. 4. 10:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is ezen rágódok már másodszor, hogy mi a baj. Először a pajzsmirigy problémámra gondoltam (magas TSH), de most az jó volt. Ha a tetanusz lett volna akkor már korábban elment volna szerintem. Pajzsmirigyed rendben van?
2014. nov. 7. 13:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben van a pajzsmirigyem is. Nem tudom és nem is fogom megtudni hogy mi volt a gond. Ezt az érzést nem lehet leírni. Az a baj hogy egyre jobban belemerülök és egyre nehezebb lesz talpra állni. :(
2014. nov. 7. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!