Ez vetélés lehetett? A 6. Hétben vagyok kb, de csütörtök óta barnázok, nem vészesen, de azért jön belőlem. Görcsölni nem görcsölök mellé.
Elkezdesz barnázni és eszedbe se jutott, hogy lásson orvos?
Azonnal irány a kórház, mert ha félvállról veszed tényleg vetélés lehet belőle mire hétfőn orvoshoz mész!
Nekem is így volt. Progeszteron hiány miatt barnázni kezdtem, majd jöttek nyálkahártya darabok, de nem ürült ki teljesen. Műtét kellett a végén.
Ma azonnal kérj progeszteron pótlást, hátha segít!
Minden jót kívánok!
Tapasztalatból mondom, hogy a barnázást a legtöbb orvos sajnos nem veszi komolyan. Nekem a negyedik doki volt hajlandó felírni Duphastont, előtte három elintézte azzal, hogy ez előfordul, és ha el kell mennie a babának, hát menjen... köszi.
Egyáltalán nem biztos, hogy ez vetélés, de semmiképp nem normális, ezért amint tudsz, keress fel egy LELKIISMERETES orvost, aki lehetőleg nem intézi el egy vállrándítással a problémádat.
Tegnap voltam, doki azt mondta, h bármilyen folyás vagy barnázás normális ilyenkor, ha nincs szaga és nincs más tünet mellé, viszont ha görcsölök vagy piros vérzésem van akkor viszont azonnal korház.
Ha már ott voltam megcsinálta a rákszűrést is. Most már papíron is 6 hkm vagyok.
Aha normális. Nekem is azt mondták. Előbb el kellett vetélnem, hogy legközelebb már ne tekintsük normálisnak.
Viszont, ha nincs már maszat, aggódni sincs min!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!