Szerintetek lehetett ezek alapján az én hibám a vetélés?
Nem tudtam h terhes vagyok az 5.hétig.dohányoztam,munkahelyen emelgettem,forró vízben fürödtem és kávéztam is.
üres petezsák volt missed ab lett :(
Nem.
Nagyon sokan vannak akik ennél rosszabbat is megtesznek, mégis megszülik a gyereket.
A terhességek nagy százaléka azelőtt elhal, hogy észrevennéd. Rossz beágyazódás, genetikai okok miatt.
Egy egészséges baba, ha megmarad akkor nagyon sok mindent kibír.
Szerintem inkább életképtelen volt az egyesülés után, és a szervezeted kilökte.
Ezért ne emészd magad. Vannak akik tökéletes feltételeket teremtenek az életükkel egy babának mégis elvetélnek.
Nem a te hibád volt.
Nem, nem a te hibád volt, ne hibáztasd magad!
Ennyire az elején ebből nem lehetett vna baj, itt alapból vmi nem volt oké.
Ezek után olyan nehéz pozitív hozzáállással nekiindulni egy újabb terhességnek.
Köszönöm a válaszokat!
Pedig pont most kell pozitívan hozzáállnod!
Gondolj bele a szervezeted bebizonyította, hogy képes a megtermékenyülésre, és a beágyazódásra! Vagyis tökéletesen működik. Elsőre nagyon sok embernek nem sikerül és elmegy a 3 hónap letelte előtt. De az nem azért alakul úgy mert te valamit rosszul csináltál, hanem azért mert a természet valamit elbszott. Gondolj bele, elsőre neked sem lesz tökéletes a horgolás, és te is kidobod, ha csúnyának (életképtelennek) ítéled. Kicsit morbid gondolatmenet, de vedd ezt úgy, hogy csak gyakorolt a szervezeted. Gyakorolt és a következőre jobban felkészül, és megalkotja a tökéletes kisbabát.
Nekem másfél éve volt hasonló, az első babám 10 hetesen elhalt. Mikor a doki elvégezte a missed ab-ot figyelmeztetett, hogy minimum 3 hónapig vigyázzak, mert az elkövetkező időkben sokkal fogékonyabb leszek a babára. De ha korán esek teherbe lehet, hogy a méhemnek nem fog jól esni. Mi ki is vártuk az időt (kicsit többet is) igaz nehezítette a helyzetemet, hogy stresszes szr munkám volt. De amint rendeződött az életem terhes lettem, és most épp az oldalamat rugdossa a drága.
Szóval ne add fel és ne keseregj, lehet hogy másfél év múlva te is boldogan várod majd, hogy leteljen a 9 hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!