Ez lehetett a petezsak?
Figyelt kérdés
Nagy wc-es kozben csuszott ki belolem utana kezdtem rozsaszinezni majd gorcsolno es darabossan verezni2014. jún. 14. 21:56
2/12 anonim válasza:
Mivan???? WTF?
Talán elkezdtél menstruálni?
3/12 anonim válasza:
???????biztos terhes voltal?doki is megallapitotta?ha igen es ugy tortenik ez akkor valoszinu elment a baba.de ha nem teszteltel meg nem voltal dokinal aki megallapitja a terhesseget akkor lehet csak megjott es nem voltal terhes
4/12 A kérdező kommentje:
2 pozitiv teszt es a doki megallapitotta.csak nem tudom hogy nez ki a petezsak
2014. jún. 15. 06:18
5/12 anonim válasza:
Óh értem, de nem szaladtál el ezután orvoshoz? Mert akkor elvetéltél?
6/12 anonim válasza:
Ebből így nem sok minden làtszik.De hány hetes terhesség volt?
7/12 A kérdező kommentje:
5-6 hetes azert nem szaladtam mert a doji mondta hogy termeszetes ilyen korban a verzes meg a gorcsolgetes es magne b6- on es eleviten kivul nem kell semmit sem szednem.ezt a doki mondta.meg azt is hogy a 12. Hetig ha elmegy a baba akkor annak okavan es jobb igy
2014. jún. 15. 11:25
8/12 anonim válasza:
Dehogy természetes a vérzés!!! :O Hogy mondhat ilyet a doki? Bolond?
9/12 anonim válasza:
Én is véreztem, darabosan, elég nagy mennyiséget egyszerre de rögtön mentem orvoshoz, "csak" hematóma miatt volt a baba azóta is jól van. Én azonnal mentem volna ügyeletre.
10/12 anonim válasza:
tenyleg nem normalis a verzes meg a gorcsoles.azonnal menj dokihoz.majd ird meg mit mondott.drukkolok hogy minden rendben legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!