Hogy zajlik a missed ab?
Szia!
Nagyon sajnálom a mi veled történt,sajnos velem is pont ez történt-történik. Én is szegedi vagyok, ezért nagyon kíváncsi vagyok, milyen volt, mennyi ideig tartott, mit kaptál, hogy zajlott. Nagyon félek, én még nem szültem ezért csütörtök este kell befeküdnöm, kapok tágítót és csak másnap műtenek dél körül. Nagyon el vagyok keseredve, hogy történhet ez meg velem... :-(
Szia utolsó!
Tegnap mentem a nöi klinikára idöpontot kérni a mütétre. Ott helyben meg is vizsgáltak, és azt mondta az orvos, hogy azonnal meg kell müteni mert nagyon erösen vérzek. Aznap vagyis tegnap reggel kezdtem el vérezni. Felvették az adataimat, vérnyomásomat megmérték, rengeteg kérdést feltettek, sokáig tartott. Kaptam egy hálóinget és várnom kellett a soromra a betegszobában. A mütöben le kellett venni a bugyit, a hálóinget a derekamig felhúzni és már altattak is. Iszonyú ideges voltam, sírógörcsöt is kaptam, így aludtam el. Aztán a betegszobában ébredtem betakarva, és ugyanazzal a sírógörccsel amivel elaludtam. A mütétre egyáltalán nem emlékszem az altatás miatt, alig véreztem és nem fájt semmim. A mütét után két órán át nem szabad felemelni a fejed, párna se lehet alatta, nem ihaszt, nehetsz és nem kelhetsz fel. A mütéttöl számítva hat órán át bent tartanak, utána elmehetsz. Kivéve ha a hat óra letelte éjszakára esik, mert akkor csak másnap reggel.
Sok sikert és kitartást kívánok neked! Biztos, hogy nem lesz semmi baj! A növérkék nagyon kedvesek, mosolygósak, segítenek mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!