Hogyan zajlik? A Szt Imrében a missed ab?
Figyelt kérdés
A Szt Imrében a missed ab?
Sajnos csak üres petezsák látható 8 hetesen az uh-on.
Köszönöm, aki segít.
2012. jan. 6. 13:39
1/2 anonim válasza:
Nekem nem a szent imrében volt, hanem a flór ferencben 4-én.. 3-án befeküdtem este, feltették a laminária pálcát, amit tágított éjjel. Nekem az eléggé fájt, mások azt mondják annyira nem vészes. Kaptam utána infúziós antibiotikumot, majd reggel vénásan altattak a műtőben, és aztán már csak az van meg, hogy felébredek a szobában..
2/2 anonim válasza:
Szia!
Én tegnapelőtt voltam a Szent Imrében. Reggel 7-re kellett menni, felvettek,aztán uh., konzultáció a dokival (altatóssal) negyed 11-kor volt a műtét, elaltattak és ennyi...Mivel már szültem nem kaptam tágitót.4-kor jöhettem el. Remélem segitettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!