Hogy zajlik a missed ab?
Szia!
Én dec.ben voltam túl egy missed ab-on...győri kórházban leírom ,hogy zajlott!Nekem is van egy lányom már.
Reggel bementem,egy utolsó uh után felhelyeztek egy méhszájtágítót, amivel kb.3 órát kell várakozni, hogy "hasson".12.30-kor volt a műtétem, altatásban zajlott.még aznap este haza mehettem,de nagyon kellett kímélni,mit szabad-mit nem stb...Tehát összeségében reggel bementem, este kijöttem.A tágításnál az nekem eléggé fájt mikor felhelyezték, de utána már meg sem éreztem.aztán be kell venni egy fél adag nyugtatót(Felesleges).Sok erőt,kitartást kívánok Neked,és gyors gyógyulást!Legalább az első egy hétben tényleg vigyázz Magadra.Tapasztalatból mondom én nagyon elcsesztem.....
A tágítás nem a kórháztól függ, és nem attól, hogy szült-e az illető vagy sem.
Ha elindult a folyamat, és magától nyílt a méhszáj, akkor nem csinálják. Ha teljesen zárt, akkor kell. Azt nem tudom, hogy pl. annak is csinálják-e, aki zárt, de már szült?
Az viszont biztos, hogy az is megúszhatja, aki nem szült még, de nyitva van valamennyire. Èn pont így jártam, és nem kellett tágítani ezért.
Debrecen hmmm....nagyon sajnálom a történteket!sajnos nekünk is nem jó lett 18.genetikai uh.kiderült gond van nem kicsi.Millió ???? ?nem vették már észre 12heti genetikai uh.???Miért?
du. 13h felhelyezte az orvos vmi zselét+tágító pálcikát mely elindítja a folyamatot azonnal elindult a fájdalom kétszer értem szurit annyira kínom volt.reggel 8h elindították vmi oxotocin infúziót azonnal elindultak a fájások segítőkészek voltak a szülésznők ápolók de az orvost-omat hiába hívták nem tudott jönni hétvégi ügyeletben egyszerre 5-6kismama jött indultak szülések,sürgős császármetszések 3orvosra.szülésznők végig segítettek 9.30 elindult kicsúszott először a burok vízzel aztán párperc múlva a kisbabánk:elírhatatlan a fájdalom el kell fogadnunk az elfogadhatatlant sajnos beteg volt.? én egészséges párral hogyan történhet ez meg 1gyermek van hála egészséges a válasz:genetikai véletlen mi lettünk az áldozat :( újra NEM fordul elő.Hogyan próbálkozzunk tovább épp ésszel,nyugalommal?
Szülésznők elmondták én esetem "szerencsésebb az előttem lévő anyuka 20évesen 1hétig feküdt bent mire elindult a folyamat addig többször kapott zselét,tágító pácát indító infúziót.Másnap reggel vizit után hazamehettem addig mamika és párom vigyázott otthon a gyermekünkre lázas,hányós állapotában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!