Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Sajnos missed ab miatt kórházb...

Sajnos missed ab miatt kórházba kell mennem. Mit vigyek magammal? Hogyan zajlik egy ilyen beavatkozás?

Figyelt kérdés
2013. dec. 27. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:
51%

tusfürdõ, türcsi, papucs, pizsi, betét, evõeszköz

sajnálom, nekem három hete volt.

Lelkileg sokat segített az, hogy ha beteg volt, akkor jobb így, mintha a 12 hét után hallva kelljen megszüljem, vagy ha megszületik, akkor betegen kelljen élnie vagy nem sokat lehet velünk.

Nehéz a tudat, hogy 6 hónap múlva nem tarthatom a karjaimba, de már most tervezzük a következõ babát.

Pihenj sokat és gyászold meg, mert õ is egy kis élet volt, aki megérdemli.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__vetele..

Sok erõt és mihamarabbi gyógyulást

2013. dec. 27. 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Betétet a patikában vegyél, olyat, amilyet szülés után kell használni. Én ezt nem tudtam, és a hagyományossal nyomultam. Olyan gyorsan vérzett át, hogy még a hálóingemet se tudtam megigazítani, már folyt a vér a lábamon. Szerencsére kedves volt a nővérke, és adott. De nem kell sok belőle, 2-3 db elég, utána jó a hagyományos is.
2013. dec. 27. 23:31
 3/5 hanesz1 válasza:
Nekem november elején kellett átesnem ezen. Hálóing, ami jobb, mint a pizsi, akkor mikor felhelyezik a lamináriát hasznos. Én otthon letusoltam, ott este már nem akartam. Könyv volt nálam, amíg vártam a soromra azt olvastam, segített elterelni a gondolataimat. Bögrét vigyél, bár nem ihatsz este, azért előtte és másnap délutánra jó lesz ,mire újra ihatsz. Evőeszköz még talán... Én nem véreztem annyira, nem kellett spéci betét, elég volt a tisztasági. Bár ott adnak ha kérsz olyan nagymamás tenalady félét. Sajnálom, hogy neked is át kell élned, kitartást!
2013. dec. 28. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Inkább hálóinget vigyél, az praktikusabb. Nekem elég volt a rendes betét, alig véreztem. Innivalót és bögrét, esetleg újságot. Bár nekem nem volt kedvem olvasni.
2013. dec. 30. 17:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyan azt mint-ha más okból mennél....de lassan a megvonások miatt már élelmiszert is...
2013. dec. 31. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!