Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Missed ab után másnap dilgozni...

Missed ab után másnap dilgozni? A munkahelyemen nem tudják, nem is akarom, de táppénzre sem mehetek el. A beavatkozás utáni nap du kell mennem melózni.

Figyelt kérdés
2013. dec. 3. 20:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Munkahely és munkafüggő.

Cipekedni, nehéz fizikai munkát végezni tilos (lenne a te érdekedben), de nyilván egy irodában elücsöröghetsz számítógépes munka mellett.

2013. dec. 3. 20:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok munka függõ csak kettõ közül ax egyetlen keresõ. Kettõ, elassó vagyok. Három, ebben az állapotban nincs szükségem az emelkedett bunkó hangnemedre.
2013. dec. 3. 20:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ó, mamám!

Egy szemernyi bunkóság nem volt a válaszomban.

Csak annyit írtam, hogy munkahely és munkafüggő AZ, hogy szabad-e illetve az egészséged érdekében érdemes-e megkockáztatni, hogy egyből munkába állj!

Nem terólad állítottam, hogy munkafüggő vagy!

Ilyet még nem pipáltam, hogy valaki ennyire félreértett volna egy teljesen egyértelmű választ.

2013. dec. 3. 20:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Semmi bántó nem volt az első válaszban. Ha olyan a munkád, amit bírsz, akkor menj nyugodtan.
2013. dec. 3. 20:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Bocs nem akartalak megsérteni csak így is ki vok bukva és ez h a munkát sem tom megoldani mert 6 napra vagyunk ketten váltósak és nincs beigrós :S
2013. dec. 3. 20:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Tanár vagyok, én mentem másnap dolgozni. Alig véreztem. Sokat ültem aznap, és korábban hazamentem, a kollégák segítettek átcserélni a délutáni munkát következő hétre. Fizikailag teljesen jól voltam, de lelkileg...
2013. dec. 3. 22:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha fizikailag nem megterhelő a munkád akkor mehetsz nyugodtan. De én a helyedben vennék ki 1 nap szabadságot.
2013. dec. 3. 23:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Emelni nem emelhetsz, és a sok mozgás sem ajánlott. Üldögélni lehet.

De nem tudom, hogy fogod bírni, engem 1 hét múlva sem engedett vissza dolgozni a házidoki, mert mikor mentem a táppénzes papírért, elbőgtem magam megint (el kellett mondani újra, miért vagyok táppénzen, mert helyettesítés volt), és azt mondta, hogy ezt így nem lehet.

A missed ab napra szabit veszel ki? Mert ha nem, akkor a kórházi papírt be kell mutatni a táppénz miatt a munkahelyeden.

2013. dec. 6. 17:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Pont úgy jött ki, hogy szabadnapos voltam a beavatkozás napján, azaz tegnap. Ma mentem du dolgozni, akkor volt nagyon rossz amikor pisilni kellett. Érzelmileg nem tudom hogyan, de sikerült nagyrész túl tennem magam rajta. Sokat segített az, hogy jobb most mint ha középidõben ment volna el, vagy késõbb, és hogy a mennyben van egy gyermekem, aki vár, hogy megismerjük egymást.
2013. dec. 6. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!