Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ki hogy dolgoza fel a vetélést?

Ki hogy dolgoza fel a vetélést?

Figyelt kérdés

én múlt héten vetéltem el..de botrányosan érzem magam, rendesen utálom magam...

mért velem történt ez?.alkalmatlan vagyok egy gyerek kihordására?! ezzek a kérdések vanak benem...

napi 10x elkap a síró görcs hogy nekem soha nem lesz gyerekem..mindenki körülötem boldog kis baba... boldog boldogtalanak gyereke van csak engem ver az isten ?.

nem volt nagy még 5+5 hetes voltam de nekem a világot jelentete és most nincs itt..elment

2015. jan. 12. 18:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tavaly kétszer vetéltem el, áprilisban 10 hetesen, és novemberben 16 hetesen. Főleg a második nagyon megviselt, sokat sírok még mindig, a körülményei is elég szörnyűek voltak.
2015. jan. 16. 23:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Én 3x vetéltem...ugyan ezeket gondoltam mint a kérdező. Rengeteg ismerős baráti viszonyom "megszakadt" mivel ők terhesek lettek és gond nélkül kipottyant belőlük és azt kérdeztem mindig ők miért és én miért nem? Évekig megláttam egy pici babát mindig elsírtam magam bárhol bármikor.

4. alkalom most úgy néz ki siker már túl vagyunk a nehezén :)

Rendkívül nehéz időszak volt de át lehet vészelni.

Annak hogy egy pici lélek eltávozik tőlünk nagyon sok oka lehet...rendkívül összetett folyamat zajlik ilyenkor bennünk szerintem ép ésszel fel sem tudjuk fogni. Ha bármi gubanc van az élet rendje szerint el kell mennie. Lásd állatok (tudom hülye példa de sajnos ez van)

- Mi van ha azért ment el a drága mert beteg lett volna vagy komoly fogyatékossága lett volna? Nem érdemelte volna meg hogy így világra hozzák...az egész életedet tönkre tette volna.

Van ismerősöm akinek nagyon beteg gyereke született...összeroppant az élete már sajnos :( és ez az igazán feldolgozhatatlan.

Vagy lehet az is a háttérben, hogy az élet akar "megleckéztetni" hogy változtass mert még nem vagy készen egy gyerek felnevelésére. Lehet bármi a háttérben...

2015. jan. 19. 03:03
 13/13 anonim válasza:
8 hetes voltam mikor velem is ez történt,olyan érzés volt mintha szíven szúrtak volna.Nagyon magam alatt voltam és még vagyok is és ugyanezeket kérdem én is magamtól,hogy miért velem történik ez?De próbálok arra gondolni,hogy a következő nem igy fog történni és nekem is lehet egy gyönyörű egészséges kisbabám.Szerintem életem eddigi legrosszabb érzése volt mikor mondta az orvos hogy nagyon sajnálja de ez van,de nem szabad feladni én azzal nyugtatom magam, hogy ennek igy kellett lennie mert lehet hogy késöbb történik meg vagy beteg lett volna és akkor biztos belepusztultam volna a fájdalomba.Nem szabad feladni mi is így teszünk, próbálkozunk újra és reménykedünk ,hogy minden rendben fog menni. Kitartás és csak előre nézz
2015. jan. 19. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!