Ki hogy dolgoza fel a vetélést?
én múlt héten vetéltem el..de botrányosan érzem magam, rendesen utálom magam...
mért velem történt ez?.alkalmatlan vagyok egy gyerek kihordására?! ezzek a kérdések vanak benem...
napi 10x elkap a síró görcs hogy nekem soha nem lesz gyerekem..mindenki körülötem boldog kis baba... boldog boldogtalanak gyereke van csak engem ver az isten ?.
nem volt nagy még 5+5 hetes voltam de nekem a világot jelentete és most nincs itt..elment
* kis mama
össze vissza beszélek mindent..elvagyok havazva
életkedvem = 0-val
Gondolj arra anyaink nagyanyaink meg nem is tudtak 5+ hetesen hogy varandosok.
ilyen szuper korai veteles 99% eros genetikai rendellenesseg kovetkezmenye es ez egy pozitiv dolog.
Nyugodtan vagj bele a kovetkezobe es gondolj erre ugy kesett gey hetet a menszeszed.
Nekem december 31.ken ment el a baba, meg nagyon az elejen, akkor voltam 4+6 napos, de megviselt. Annyira orultem neki, es egyszer csak pfff, elkezdtem verezni. Azt a napot vegig sirtam, jo kis Szilveszterem volt. Szerencsere parom vegig mellettem volt, es o is aterezte a fajdalmam. Talan 1 hetig minden nap egy kicsit pityeregtem, es tobbszor arra voltam figyelmes, hogy a hasam simogataom, persze eszbekaptam, hogy nincs benne senki, es akkor egy merhetetlen ures es szomoru erzes fogott el. Szerencsere, nem kellett muvi befejezes,teljesen kitisztultam, de igy is a doki 3 honap pihit javasolt.
Lehet, hogy hulye vagyok, de mi nem varjuk ki, es az elmult par napban, teljesen egy ujabb terhesseg koti le a gondolatom, es probalok csak arra koncentralni, hogy minden jo lesz, es nagyon boldog szulok leszunk, remelem meg az iden :)
Ha kesobb ment volna el, mondjuk 11-12.heten, en nem tudom mi lett volna velem, de biztos hogy teljesdn osszetortem volna....remelem azt soha nem kell atelnem, de felek nagyon, hogy nehogy ujra megismetlodjon.
Bocsi,utolsó vàlaszoló vagyok,csak valami hiba történt,
Szóval màr meddőségibe kéne menni,elmúltam 37.éves,
Annyira kikészültem,hogy pszichólógushoz kell jàrnom,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!