Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Ki hogy dolgoza fel a vetélést?

Ki hogy dolgoza fel a vetélést?

Figyelt kérdés

én múlt héten vetéltem el..de botrányosan érzem magam, rendesen utálom magam...

mért velem történt ez?.alkalmatlan vagyok egy gyerek kihordására?! ezzek a kérdések vanak benem...

napi 10x elkap a síró görcs hogy nekem soha nem lesz gyerekem..mindenki körülötem boldog kis baba... boldog boldogtalanak gyereke van csak engem ver az isten ?.

nem volt nagy még 5+5 hetes voltam de nekem a világot jelentete és most nincs itt..elment

2015. jan. 12. 18:00
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

* kis mama

össze vissza beszélek mindent..elvagyok havazva

életkedvem = 0-val

2015. jan. 12. 18:03
 2/13 anonim ***** válasza:
Én 11 hetes voltam. Egy világ dőlt össze bennem. De össze szedtem magam,és azt mondtam nem adom fel. Most hat hetes vagyok,megint vannak problémák,de nem hagyom. Kívánom hogy erős tudj lenni.
2015. jan. 12. 18:59
 3/13 anonim ***** válasza:

Gondolj arra anyaink nagyanyaink meg nem is tudtak 5+ hetesen hogy varandosok.

ilyen szuper korai veteles 99% eros genetikai rendellenesseg kovetkezmenye es ez egy pozitiv dolog.

Nyugodtan vagj bele a kovetkezobe es gondolj erre ugy kesett gey hetet a menszeszed.

2015. jan. 12. 19:02
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem 2 vetélésem volt 2014-ben, én sem tudom feldolgozni. Ugyanazok az érzések kavarognak bennem, mint amiket leírtál és bár már a második óta is eltelt félév, még most is minden nap gondolok rájuk és sírok. Szerintem feldolgozni soha nem fogom, de valahogy meg kell tanulni együttélni a tudattal. És bízni benne, hogy a következő babánál minden rendben lesz.
2015. jan. 12. 19:55
 5/13 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ez történt veled! Megértem az érzésed! Kétszer vetéltem el egy évben. A párom segített ennek feldolgozásában. De nem adtam fel. Most egy 4 hónapos kis manót Altatok az ölemben:-) kitartást! Nagyon drukkolok!
2015. jan. 12. 19:57
 6/13 anonim ***** válasza:
Novemberben vetéltem el.már nem sírok,eleinte egész nap.Tervezem a következő terhességet,ez ad erőt.Kiartás!
2015. jan. 12. 22:03
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem két vetélésem volt tavaly,5 hónapon belül.A másodiknál ikreim voltak,két hete műtöttek.Nekem is ez jár a fejemben amit leirtál és fogalmam sincs,hogy szedem össze magam!Nincs sok időm,37 éves vagyok,de most hallani se akarok következő terhességről!
2015. jan. 13. 04:35
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem december 31.ken ment el a baba, meg nagyon az elejen, akkor voltam 4+6 napos, de megviselt. Annyira orultem neki, es egyszer csak pfff, elkezdtem verezni. Azt a napot vegig sirtam, jo kis Szilveszterem volt. Szerencsere parom vegig mellettem volt, es o is aterezte a fajdalmam. Talan 1 hetig minden nap egy kicsit pityeregtem, es tobbszor arra voltam figyelmes, hogy a hasam simogataom, persze eszbekaptam, hogy nincs benne senki, es akkor egy merhetetlen ures es szomoru erzes fogott el. Szerencsere, nem kellett muvi befejezes,teljesen kitisztultam, de igy is a doki 3 honap pihit javasolt.

Lehet, hogy hulye vagyok, de mi nem varjuk ki, es az elmult par napban, teljesen egy ujabb terhesseg koti le a gondolatom, es probalok csak arra koncentralni, hogy minden jo lesz, es nagyon boldog szulok leszunk, remelem meg az iden :)

Ha kesobb ment volna el, mondjuk 11-12.heten, en nem tudom mi lett volna velem, de biztos hogy teljesdn osszetortem volna....remelem azt soha nem kell atelnem, de felek nagyon, hogy nehogy ujra megismetlodjon.

2015. jan. 13. 11:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Dec. 9.-én vetéltem el,5+5 hetesen,teljesen kikészültem,2.évig küzdöttünk,évekkel ezelőtt kipakoltàk a jobb oldalam,màr meddősiég
2015. jan. 13. 18:35
 10/13 anonim ***** válasza:

Bocsi,utolsó vàlaszoló vagyok,csak valami hiba történt,

Szóval màr meddőségibe kéne menni,elmúltam 37.éves,

Annyira kikészültem,hogy pszichólógushoz kell jàrnom,

2015. jan. 13. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!