Hogy dolgoztátok fel a vetélést?
nekem művi volt (habár lehet nem erre értendő a kérdés)
de én azon voltam, hogy minél gyorsabban segítsem a szervezetem regenerálódását
jobban ügyeltem az étkezésre, és mivel elmúlt minden addigi bajom (hányinger, meg gyomorfájás, stb) elkezdtem sportolni, szóval minden erőmmel azon voltam, hogy visszahozzam az egészségem, vitalitásom.
amikor babát akarsz, de a szervezet kidobja (mert valszínű nem lenne egészséges)azt spontán vetélésnek nevezik
amikor terhes vagy, de nem akarod a babát, bemész dokihoz, szeretnéd elvetetni, azt művi vetélésnek nevezik.
hát nem tudom ha rajtad keresztül menne 10 cigány, megtartanád e
nem kellene másokat elítélni.
habár téged minősít.
Már bocs, de téged minősít . A semmiért nem erőszakolnak meg senkit.
6 hetes voltam, nem kellett műteni, még tisztulok elég intenziven
1 hónapig itthon folyamatosan sírtam, aztán sok-sok zenét hallgattam majd másfél évig nem akartam gyereket aztán újra próbálkoztunk az a baba is elment majd újabb fél év szünet és megfogant a fiam aki már 5 éves.
Kitartás és minden jót!
"Már bocs, de téged minősít . A semmiért nem erőszakolnak meg senkit. "
Ritka nagy paraszt vagy, hallod-e...
Ez kb olyan mondat volt, mintha neked mondanák, hogy ok nélkül nem vetélsz el, téged minősít, biztos te tehetsz róla. Ugye, milyen jól hangzik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!