Hogy dolgoztátok fel a vetélést?
1-es!Szanalmas vagy,ahogy itt mprobalsz magyarazkodni a 10 ciganyos megeroszakolos dumaddal!!!!!Ha engem megeroszakoltak volna,biztos nem itt sztorizgatnek az abortuszomrol,hanem nagy ivben elkerulnem,es hallani sem akarnek az ilyen dolgokrol!!!Undorito!!!!Azt hiszed majd ezek utan megsajnallak????Pfffff!!!
En juniusban 9 hetesen veszitettem el a babamat...Nagyon nehez volt,de az adott erott,hogy tudtam 3 honap mulva ujra probalkozhatunk...Fel evre ra decemberben ismet pozitiv tesztem lett,de azota is rettegek,hogy elveszitem.
Szoval kedves kerdezo...gyaszold meg a babad,aztan ujult erovel kezdjetek probalkozni!Sok sikert kivanok hozza!
Én sem értem, miért kell ide írogatni annak, akinek nem vetélése volt, hanem abortusza. Az más kérdés. Ez kb. olyan, mintha a terhesség kategóriában a kismamákat ijesztegetnénk azzal, hogy milyen rossz a vetélés. Mindent a maga helyén kellene kezelni és akkor nincs sértődés.
Nekem 11 napja volt vetélésem, utána megműtöttek. Rossz volt nagyon és lelkileg most is lehangolt vagyok, de tudom, hogy tovább kell élni, mert mi mást tehetek? Össze kell szedni magunkat előbb-utóbb. Neked még frissebb a rossz tapasztalat kérdező, én a helyedben még pár napig táppénze lennék, eleve nekem nagyon fájt a hasam és csak aludtam utána napokig. Természetes, hogy szomorúnak és üresnek érzed magad, majd az idő segít (én is ebben bízom). Szóval fel a fejjel, ennél már csak könnyebb lesz. De azért azt hadd jegyezzem meg, hogy bár nincs jogom ítélkezni, de a hozzászólásodnak az a része, hogy "leszarom, mit érzel", elég nyers és kissé bunkó modorra utal. Elhiszem, hogy el vagy keseredve, ahogy más is, amikor elvetélt, de közönségesnek sem kellene lenni ezen az oldalon, egyrészt lealacsonyítja az oldal, színvonalát, és én - illetve szerintem még mások is- azért vannak itt, hogy anonim kiírják a fájdalmaikat magukból és tapasztalatokat cseréljenek, de ha ilyen közönséges hozzászólásokat látunk, elveszítjük a bizalmunkat ebben az egészben. Én tényleg segítségért szoktam benézni ide, a taplóság nem hiányzik, pláne nem ilyenkor, amikor valaki lelkileg padlón van. Tessék normális válaszokat írni!
"amikor babát akarsz, de a szervezet kidobja (mert valszínű nem lenne egészséges)azt spontán vetélésnek nevezik
amikor terhes vagy, de nem akarod a babát, bemész dokihoz, szeretnéd elvetetni, azt művi vetélésnek nevezik."
Ez a legnagyobb hülyeség, amit valaha itt olvastam. A spontán vetélés, az azt jelenti, hogy méhen belül elhal a magzat (valamilyen fejlődési probléma miatt). Hogy aztán magától tisztul-e, vagy sem, azt a természet dönti el. Ha nem tud távozni magától, akkor van műszeres befejezés. Ezt nevezik megkésett abortusznak, vagy más néven missed abortionnak. Az élő magzat abortálása teljesen más, főleg lélektanilag, habár a beavatkozás menete ugyanaz.
Sajnálom kedves Kérdező! Sajnos én kétszer éltem át, az első elment magától, a másodikkal műteni kellett a terhesség 11. hetében. Borzasztó dolog ez, de én azt tapasztalom, hogy mégis óriási motivációt ad az egész. Hogy végre legyen egy egészséges terhességem, bármit képes lennék megtenni. Ahogy az egyik válaszoló is írta: én is kezdek jobban odafigyelni magamra, sportolok, diétázok, úgymond formába hozom magam, hogy újra nekivághassunk egy sikeres terhességnek.
Sírj és gyászolj, de próbálj meg ezzel együtt erőt meríteni és továbblépni. Lesz még egészséges babád, akinek talán az előző baba alapozta meg a helyét/jövőjét. Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!