Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Hogy dolgoztátok fel a vetélést?

Hogy dolgoztátok fel a vetélést?

Figyelt kérdés
Én pénteken vetéltem, egyenlőre nem tudok magammal mit kezdeni.
2014. márc. 10. 17:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Már ne is haragudj, de én felteszek egy kérdést, mert ELVETÉLTEM, erre ide írkál egy ágrolszakadt pi... akit 10 cigány megba.... és itt szólnokol nekem, hogy ő milyen jókat kajál azóta mióta kikapartatta magából a GYEREKÉT(mert ugye az ő gyereke VOLT) Szóval nem én vagyok a paraszt hidd el.
2014. márc. 10. 19:26
 12/19 anonim ***** válasza:
10%
Tényleg igaza van a kérdezőnek. Jogosan van felháborodva. Ő feltett egy kérdést és arra vár választ, és nem arra, hogy más hogyan tette túl magát egy abortuszon. Neki vetélése volt és ezzel kapcsolatban szeretne információkhoz jutni. Én is annak idején 6 hetesen vetéltem el, pont 2 nappalaz előtt hogy dokihoz mentünk volna, így csak 2db 2 csíkos tesztem volt semmi többem a babaáról. Azóta van egy lányom 6 hónapos, és bár mikor elvetéltem akkor nagyon sokáig sírtam, de mamár azt mondom, hogy talán nem is volt ott soha baba. Nagyon korán elment biztosan nem volt egészséges, nem volt jól beágyazódva vagy ilyesmi. Igazából nagyon nagyon sok nő van aki elvetél, ez benne van a pakliban. Teljesen túlvan hangsúlyozva ez a dolog, hogy vetélés, de valójában ez csak a természet szelekciója. Ha megfogadsz egy tanácsot a következő alkalommal ne tesztelj csak 2 hét késé után menj el dokihoz, rengeteg stresztől óvod meg magad.
2014. márc. 10. 20:06
 13/19 anonim ***** válasza:
28%

1-es!Szanalmas vagy,ahogy itt mprobalsz magyarazkodni a 10 ciganyos megeroszakolos dumaddal!!!!!Ha engem megeroszakoltak volna,biztos nem itt sztorizgatnek az abortuszomrol,hanem nagy ivben elkerulnem,es hallani sem akarnek az ilyen dolgokrol!!!Undorito!!!!Azt hiszed majd ezek utan megsajnallak????Pfffff!!!

En juniusban 9 hetesen veszitettem el a babamat...Nagyon nehez volt,de az adott erott,hogy tudtam 3 honap mulva ujra probalkozhatunk...Fel evre ra decemberben ismet pozitiv tesztem lett,de azota is rettegek,hogy elveszitem.

Szoval kedves kerdezo...gyaszold meg a babad,aztan ujult erovel kezdjetek probalkozni!Sok sikert kivanok hozza!

2014. márc. 10. 21:04
 14/19 anonim ***** válasza:
50%

Én sem értem, miért kell ide írogatni annak, akinek nem vetélése volt, hanem abortusza. Az más kérdés. Ez kb. olyan, mintha a terhesség kategóriában a kismamákat ijesztegetnénk azzal, hogy milyen rossz a vetélés. Mindent a maga helyén kellene kezelni és akkor nincs sértődés.

Nekem 11 napja volt vetélésem, utána megműtöttek. Rossz volt nagyon és lelkileg most is lehangolt vagyok, de tudom, hogy tovább kell élni, mert mi mást tehetek? Össze kell szedni magunkat előbb-utóbb. Neked még frissebb a rossz tapasztalat kérdező, én a helyedben még pár napig táppénze lennék, eleve nekem nagyon fájt a hasam és csak aludtam utána napokig. Természetes, hogy szomorúnak és üresnek érzed magad, majd az idő segít (én is ebben bízom). Szóval fel a fejjel, ennél már csak könnyebb lesz. De azért azt hadd jegyezzem meg, hogy bár nincs jogom ítélkezni, de a hozzászólásodnak az a része, hogy "leszarom, mit érzel", elég nyers és kissé bunkó modorra utal. Elhiszem, hogy el vagy keseredve, ahogy más is, amikor elvetélt, de közönségesnek sem kellene lenni ezen az oldalon, egyrészt lealacsonyítja az oldal, színvonalát, és én - illetve szerintem még mások is- azért vannak itt, hogy anonim kiírják a fájdalmaikat magukból és tapasztalatokat cseréljenek, de ha ilyen közönséges hozzászólásokat látunk, elveszítjük a bizalmunkat ebben az egészben. Én tényleg segítségért szoktam benézni ide, a taplóság nem hiányzik, pláne nem ilyenkor, amikor valaki lelkileg padlón van. Tessék normális válaszokat írni!

2014. márc. 10. 21:53
 15/19 anonim ***** válasza:
szia.nekem misseb abom volt 7 hetesen engem is műtöttek, magától nem indult meg.hát nehéz, de el kell foglalnod magad, elfogadni, hogy beteg lett volna.szörnyű érzés, kívánok mihamarabb egészséges babát és kitartást:)
2014. márc. 10. 22:31
 16/19 anonim ***** válasza:
7 hetesen vetéltem el, előtte 3 napja még volt szívverése, de 4. nap éjszaka vérezni kezdtem, napközben már volt mindjárt megjön érzésem, de azt mondták ez normális. Nem kellett megműteni engem sem. Viszont szeretném elmondani ami a nővéremékkel történt most nem rég. Két évvel ez előtt 36. héten megállt a kislánya szíve, meg kellett szülnie egy halott 3250g os kislányt. Még a magam helyzetét sem kívánom senkinek nem hogy az ő helyzetét. Januárban megszületett a kisfiúk, nagy volt az öröm és minden, de most 1 hónaposan tüdőgyulladással fekszik a kórházban. Ehhez képest az én "kis vetélésem" semmi.
2014. márc. 11. 07:41
 17/19 anonim ***** válasza:
32%

"amikor babát akarsz, de a szervezet kidobja (mert valszínű nem lenne egészséges)azt spontán vetélésnek nevezik

amikor terhes vagy, de nem akarod a babát, bemész dokihoz, szeretnéd elvetetni, azt művi vetélésnek nevezik."

Ez a legnagyobb hülyeség, amit valaha itt olvastam. A spontán vetélés, az azt jelenti, hogy méhen belül elhal a magzat (valamilyen fejlődési probléma miatt). Hogy aztán magától tisztul-e, vagy sem, azt a természet dönti el. Ha nem tud távozni magától, akkor van műszeres befejezés. Ezt nevezik megkésett abortusznak, vagy más néven missed abortionnak. Az élő magzat abortálása teljesen más, főleg lélektanilag, habár a beavatkozás menete ugyanaz.

Sajnálom kedves Kérdező! Sajnos én kétszer éltem át, az első elment magától, a másodikkal műteni kellett a terhesség 11. hetében. Borzasztó dolog ez, de én azt tapasztalom, hogy mégis óriási motivációt ad az egész. Hogy végre legyen egy egészséges terhességem, bármit képes lennék megtenni. Ahogy az egyik válaszoló is írta: én is kezdek jobban odafigyelni magamra, sportolok, diétázok, úgymond formába hozom magam, hogy újra nekivághassunk egy sikeres terhességnek.

Sírj és gyászolj, de próbálj meg ezzel együtt erőt meríteni és továbblépni. Lesz még egészséges babád, akinek talán az előző baba alapozta meg a helyét/jövőjét. Fel a fejjel!

2014. márc. 11. 07:49
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 11. 10:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Hello, csak most olvasom hogy mi tortént itt.Szornyu!!!! én most mentem át szintén a vetélésen 10 hetes voltam.nem kellet kaparni.hát a férjem sokat segített mert most már probalkozunk megint.nagyon akartam újra regenerálodni és probaltam magammal foglalkozni is tobbet.nemvagyok valami szépség de most úgy éreztem hogy smink meg a férjem ruhatárába is 1-2 új ruhadarab.Hát mi valahogy így tereltuk a gondolatokat és a szomorúságot.
2014. márc. 11. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!