Akinek nagyon korai spontan vetelese volt, mennyi idot kellett kihagyni, hogy ujra lehessen probalkozni?
Figyelt kérdés
Nekem sajnos 31.ken volt egy spontan vetelesem, akkor voltam 4+6 napos, ra 2 napra mar csak nagyon minimalisan lehett kimutatni a HCG-t a szervezetembol. Szerintetek mikor tudunk ujra probalkozni? Ha van peteeresem, akkor 11-12.ken kellene hogy legyen, szerintetk merjunk mar is belevagni?
Kulfoldon elek, es nem mondtak semmit ezzel kapcsolatban, es amikot korhazban voltam, errol en is elfelejtettem kerdezni oket.
2015. jan. 6. 14:05
22/23 A kérdező kommentje:
Ne keseredj el, ha egyszer jött most is jönni fog. :-)
2015. márc. 23. 12:29
23/23 anonim válasza:
nem hiszek már ebbe.... elfogatam ezt ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!