Múlt héten volt missed ab műtétem. Mivel már szültem előtte az orvos azt mondta, hogy az 1. mensi után lehet próbálkozni. Nem lenne túl korai?
Ha a doki azt mondja, hogy próbálkozhattok, akkor bizonyára szervi akadálya nincsen.
Ha te lelkileg készen állsz, akkor próbálkozzatok.
Nem vagyunk egyformák, nekem is volt egy missed ab.-om, de engem annyira megviselt, hogy fél év kellett, hogy újra próbálkozzunk. Én nem tudnék így "szalagon" gyereket gyártani.
Szia!
Nekem 9 hetesen volt. Nekünk 3 hónap várakozást mondott a doki. Más kérdés, hogy utána kb 2 évvel sikerült újra teherbe esnem. De azóta van 2 egészséges gyermekem és most várjuk a kistesót!
Engem lelkileg nagyon megviselt, de minél hamarabb szerettem volna újra teherbe esni! Mindenki más, ha lelkileg túl tetted/tettétek rajta magatokat és a doki nem mondott mást, és bízol benne, próbálkozzatok nyugodtan! Mielőbbi sikeres próbálkozást és jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!