Akinek nagyon korai spontan vetelese volt, mennyi idot kellett kihagyni, hogy ujra lehessen probalkozni?
Nekem sajnos 31.ken volt egy spontan vetelesem, akkor voltam 4+6 napos, ra 2 napra mar csak nagyon minimalisan lehett kimutatni a HCG-t a szervezetembol. Szerintetek mikor tudunk ujra probalkozni? Ha van peteeresem, akkor 11-12.ken kellene hogy legyen, szerintetk merjunk mar is belevagni?
Kulfoldon elek, es nem mondtak semmit ezzel kapcsolatban, es amikot korhazban voltam, errol en is elfelejtettem kerdezni oket.
igencsak úgy nézz ki hogy nekem is korai vetélésem volt most jan 2.-án de karácsonykor már megindulhatott.erős görcseim voltak,még a derekamba is szúrt.de vettem be gyógyszert rá,s elmúlt vérzés nem volt akkor még.dec 31.-én csináltam tesztett 2csík,de a 2.halványabb egy pcivel.jan 2.-án dokinál voltam,mivel enyhe barnás vérzés jelntkezett, aki Uh-n semmit sem látott hcg szint 329 majd 4.-én újabb uh ahol szintén nem volt semmi,Hcg szint 159 most ott tartunk hogy újabb vérvétel és uh küld,de 5.e óta van már rendes vérzésem.A kérdésem az lenne hogy ilyen esteben orvosi beavatkozás végeznek vagy magától kitusztul?Uh azért nem lehetett látni mert túl kicsi volt?
meddig tart a vérzés?
Sajnos erre nem tudok válaszolni.Én amikor már elkezdtem vérezni és bementünk a korházba,már csak 20 volt a HCG szintem, 2.kán csak 8. Utána rögtön mondták, hogy nem kell műtét, de pont ma megyek ellenőrzésre.
Én 31.kén kicsit jobban véreztem, mint menszikor,és kb akkorák voltak a görcseim is, másnap meg már olyan volt mint egy sima havi,és 5 napig tartott,mint ahogy nekem szokott is.
Sajnálom, hogy veled is megtörtént, és remélem hogy minden rendben lesz!
Most értem haza a dokitól. Nem azt mondta,mint amire számítottam, szerintem még fújja a régi begyepesedett dumát.
Először is, szerinte kromoszóma rendellenesség volt, azért szakadt meg, de még a legelején.
Megvizsgált,minden tiszta, nyoma sincs az előző terhességnek, de szerinte kell 3 hónapot várni, mire újból próbálkozunk, de minek????? Ha a szervezetem most is jól működik,pont most vagyok hétvéégn termékeny, és én azt hittem, próbálkozhatunk :((((( Mi a fenét csináljak? :((
Kérdezem tőle, hogy lehet-e sárgatest hormon hiány, szerinte ha rendszeres a ciklusom, akkor kizárva....egy csomóan arról számolnak be, hogy köze nincs a rendszeres menszihez.
Kérdeztem a véleményét a palástfű teáról, mondta erről nem tud nyilatkozni, az orvosi nagykönyvben nem szerepel, ez nem gyógyszer, de ha szerintem jó, igyam......ezzel is ki lettem segítve
Persze rákérdeztem, ha újból terhes lennék kaphatok-e ultrogeszt pótlást...válasza,minek ha egészséges vagyok....
Éljen a nagy Námetország és orvostudománya :((
nekem azt mondta az orvos hogy a terheségek 20 % nem marad meg és hogy ez tök egézséges hogy elment a gyerekem.. na ja....
mondjuk a páromnak a nagynénije 4 honapos terhesen elvetélt utána terhes lett.. azzota van neki 3 gyereke... meg még ki tudja hányan vetetet el ... a lényeg a lényeg hogy a kaparás után nagyon termékeny lett..de olvastam én itt már olyat is h elvetélt a nő és rá 24 honapra jött össze... de ki tudja.. szerintem hömérözél én is azt csinálom most..ja és én elötte 1 évig probálkozztam a páromal és abba a honapba amikor megfogant a gyerek szedtem méhpempőt ...érdemes lenne beszerezni neked is .. 60 db 2200 forint.. Vita Caps Méhpempő ez a neve reggel és este kell beszedni egyet.. bár nem tudom h ettöl estem e teherbe mert csak 1 hétig szedtem és ahogy megtudtam h terhes vagyok abba hagytam és ez egy 4 hetes kúra mindenesetben én hiszek ebbe .. ártani nem ártasz vele mert ez egy trend kiegészítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!