Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Tegna voltam 4+6 napos, de...

Tegna voltam 4+6 napos, de elkezdtem vérezni, ugye vetélés?

Figyelt kérdés
Az ügyeleten megállapították, hogy méhen belüli és hogy még bármi lehet, holnap kell visszamennem. Tegnap este amikor hazaértünk még jobban véreztem, kb. mint amikor megjön, mára kicsit csökkent de még mindig tart. Ilyen esetekben kiürül rendesen a szervezetből? Ugye nem kell művi befejezés?
2015. jan. 1. 15:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A labort csak azért kérdezem mert a HCG szintből tudnak kalkulálni. Sajnalom hogy neked is így indult az ev. A doki egyébként meg annyit mondott hogy a terhességek 20-30%a végződik vetelessel es ebben benne van a korai vetélés is, ami a kései menzesszel távozik . Nem kell kihagynunk heteket, csak meg kell várni, hogy a vérzés teljesen elmuljon. Remelem jövő szeptember környékén egy csoppseggel gazdagodunk! :)
2015. jan. 1. 18:48
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, nagyon aranyosak vagytok! Igen volt labor, holnap kell mennem újból reggel 8- ra. Kitartást és sok sikert mindenkinek! :)
2015. jan. 1. 19:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi volt a dokinál ?
2015. jan. 2. 11:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Szinte teljesen kiürült a HCG hormon a szervezetemből, igy legalább nem kell semmilyen további beavatkozás. Csak most úgy félek, hogy nehogy mégegyszer megismétlődjön.
2015. jan. 2. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!