Tegna voltam 4+6 napos, de elkezdtem vérezni, ugye vetélés?
Figyelt kérdés
Az ügyeleten megállapították, hogy méhen belüli és hogy még bármi lehet, holnap kell visszamennem. Tegnap este amikor hazaértünk még jobban véreztem, kb. mint amikor megjön, mára kicsit csökkent de még mindig tart. Ilyen esetekben kiürül rendesen a szervezetből? Ugye nem kell művi befejezés?2015. jan. 1. 15:18
1/14 anonim válasza:
Nekem kellett. 5 hetes elmúltam, amikor történt, ömlött a vér, mégis kellett missed ab...
Sajnálom...
3/14 anonim válasza:
nem feltétlen nekem 7 ből 2* volt műtétem a többinél kivéreztem!
sajnálom!
4/14 anonim válasza:
Én 6 hetes voltam és nem kellett műtét. Sajnálom.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi,aranyosak vagytok. Tegnapi nap tényleg egy rémálom volt, de ha már igy alakult, abban bizom, hogy a természet teljesen lerendezi.
2015. jan. 1. 16:06
6/14 anonim válasza:
En is pont tegnap kezdtem el vérezni, sajnos elmen magátol, nem kellett művi befejezés
7/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy ennyi mindenki keresztül ment ezen.
Kedves utolsó, megkérdezhetem hogy mondott valamit a doki? Mert én külföldön vagyok, de semmit nem mondtak. Holnap megyek ujra.
2015. jan. 1. 17:34
9/14 A kérdező kommentje:
Köszi elvagyok. A fizikai része pont olyan, mint amikor megvan a menstruációm, a lelki már rosszabb. Próbálok pozitív maradni, új év, új esélyek :) csak akkor is olyan igazságtalannak érzem :(
2015. jan. 1. 18:14
10/14 anonim válasza:
1 het múlva kell visszamennem kontrollra. A vérvétel alapján a HCG mar szépen kiürült a szervezetembol. Egyébként 6 hetes voltam. Neked bort labor vizsgálat ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!