5 hét 6 napos terhes vagyok. Az embrió 3 mm és jó szívhang. Azonban a szikhólyag 5,4 mm. A dokim azt mondta, hogy ez genetikai problémára utal, és hogy 2 hét múlva ha megyek, akkor már nem fog élni ez az embrió. Ti hallottatok már ilyenről?
Szia! En most vagyok 8+5 vagyis holnapig. :(
Nekem multheten lattak, hogy 5,5mm a szikholyag. Igen sajna genetikai hiba es veteleshez vezethet. Nekem szivhang se lett es az embri 3,5mm megállt. Holnap műtenek. A doki azt mondta h 6mm ih hatareset e 50% . Nekem sajna a baba sem nőtt 5hetesnek felelne meg. Nekem is masodik baba lett volna :(( . Remènyt ne add fel. Hiszen van szivhang! Menj el egy masik dokihoz par nap mulva hatha csokken a szikholyagod merete. Nagyon szoritok!
Sziasztok,
nagyon köszönöm a válaszokat.Igen, a szikhólyag túl nagy, bár nagyon reménykedem, h ha már elindult a szívecskéje, akkor nagyobb az esélye/ünk.
5. válaszadó: nagyon sajnálom, kitartást a holnapi naphoz. Gondolok rád. Mielőbbi lelki és testi gyógyulást kívánok Neked/tek.
Ani
Szia,
sajnálom. Hogy vagy?
Nálunk még minden okés, fejlődik a babóca. Voltunk egy professzornál (aki magzati genetikával is foglalkozik, azaz ő honosította meg hazánkban), és kicsit megnyugtatott minket. Ő már látott nagy szikhólyaggal egészséges babát megszületni... Ő is megvizsgált és a magzat fejlődését biztatónak nevezte, teljesen pozitívan állt a dolgokhoz. 3 hét múlva kontroll.
Ti mikor állhattok neki megint a babaprojektnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!