Szerintetek történhet egy vetélés azért mert az anya tudat alatt nem szeretné a babát vagy nincs rá felkészülve?!
Ha az emberek tudnák, mennyi mindent befolyásol a tudatalattink is, és nem kapásból elutasítják ennek lehetőségét, már harmonikusabb világban élnénk. Az azt jelentené, hogy megpróbálják jobban megismerni magukat, ami által olyan világok tárulnak fel, amikről nem is gondolták volna, hogy léteznek. Illetve sokkal elfogadóbbak, toleránsabbak lennének embertársaikkal.
Mint minden betegség, a vetélés is zömében lelki eredetű. Mondom ezt 2 vetélésen túl. Az elsővel „megbeszéltem”, hogy nincs itt az ideje, hogy megszülessen. Kértem, jöjjön vissza később, amikor én is felkészültem rá, ha az a feladata, hogy leszülessen hozzám. Az akkori barátommal való szakítás napján fogant… Műtéti úton fejezték be a vetélést, kiírt nap előtti napon elkezdtem vérezni, de már 2 héttel korábban megállt a fejlődésben.
Sajnos most nyáron is volt egy vetélésem, és tudom, hogy nagyban közrejátszott a tudat, hogy akkor még nem éreztem teljes egységet a párommal. Melyik nő nem szeretné érzelmi és anyagi biztonságban nevelni a gyermekét? Szerintem, akik kevésbé felelősségtudók, vagy nincsenek tele félelemmel és gátakkal, azoknak könnyebben összejön. És még a Sors kérdéskörét sem hagynám figyelmen kívül, de ez már tényleg nagyon tág téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!