Tényleg nem szükséges más vizsgálat?
Két hete volt egy spontán vetélésem. Nagyon korai volt, kb 5 hetes, de nem tudni pontosan, mert nem rendesek a ciklusaim.
Amikor elkezdtem barnázni, bementem a korházba azonnal, ott megvizsgáltak, és csináltak egy hasi ultrahangot, azon csak annyi látszótt, hogy meg van vastagodva a méhnyálkahártya. Azt mondta az orvos, hogy valószínűleg felszívódott. A barnázás után estére véreztem is, szörnyen erős görcsök és darabod vérzésem volt 6 napig(nagyon erős csak 3 napig volt).
Most mentem el a nőgyógyászomhoz, aki elküldött béta-hcg tesztre. A véreredmény 5-ös lett. Azt mondta a doki, ez teljesen normális, ha volt is terhesség, kiürült rendesen és nem szükséges más vizsgálat. Keressem meg, ha nem jön meg a mensim 6 hétre sem. 3 hónapig várjunk, csak utána próbálkozzunk újra.
Valóban nem kell semmi vizsgálat? Jobban megnyugtatott volna egy ultrahang... De ha más is volt így, és nem volt semmi gond utána...
Nekem 9 hetesen nem volt szívhang,műtöttek,missed ab.
+ hét múlva mentem vissza a szövettan eredményért,de le se sz art senki,annyit mondott a doki 3 hónap múlva lehet próbálkozni.Most megint terhes vagyok,és félek egy újabb vetéléstől,ezért írattam fel Utrogestant.Ehhez is meg kellett volna vizsgálnia valakinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!