Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Nitrit a vizeletben terhesség...

Nitrit a vizeletben terhesség 33. hete alatt emiatt szükséges hüvelyi vizsgálat?

Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem. Miért kellene ezért hüvelyi vizsgálat?

Nekem a cukorterheléskor volt benne. MInt kiderült előtte nap kevés szénhidrátot ettem (max vagy 180g). Újra volt vizeletvizsgálat és ott már minden rendben volt.

2014. júl. 3. 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, egyébként húgyúti fertőzésre utal alapban. De ha egyébként nincs semmi bajod, csak sok folyadékot fogyassz!!!

És mindenképp új vizsgálat! Ha akkor is benne van, biztos kapsz valamit, ha nincs csak valami pillanatnyi felborulás volt.

2014. júl. 3. 16:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Most jöttem a nőgyógyásztól és megvizsgált, igazából a kérdés is csak ennyiről szólt... tudom, hogy mit jelent a nitrit a vizeletben éppen ezért ez sem volt benne a kérdésben, amúgy 4-5 litert iszok meg naponta.
2014. júl. 3. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!