2008 májusában volt missed ab -om 17 évesen,mert a ,,nagyszülők"-nek ez volt a nagy támogatási formája hiába nem laktam már velük lelkileg zsaroltak nem volt választásom teljesen lesokkolódtam hogy ilyenek velem.
ezután nehezen is jött meg a mensesem de azóta rendszeres.Párommal azóta is együtt vagyunk 3 hónapja próbálkozunk de semmi.Kezdek attól félni hogy nem is lehet babám és jönnek elő a rossz emlékek.
Volt közületek valaki akinek sokat kellett próbálkoznia,de összejött?
A 3 hónap az még nagyon kevés idő. Sokaknak évekbe telik, de legalábbis 8-10 hónap vagy egy év. De olyat is láttam már, akikkel minden rendben volt, és 2-3 év után sikerült nekik. Ne izgulj, ez még nagyon kevés idő. :)
2014. nov. 10. 20:26
2/9 anonim válasza:
ne idegeskedj.nyugi jonni fog a baba hamarosan csak ne gorcsolj ra.en makk egeszseges vagyok nem volt soha abortuszom megis a kisfiam 8 honap utan jott ossze.3 honap nem sok ido.drukkolok hogy minnel hamarabb osszejojjon a baba.csak ne gorsolj ra.szedj vitamint
2014. nov. 10. 20:29
3/9 anonim válasza:
"2008 májusában volt missed ab -om 17 évesen,mert a ,,nagyszülők"-nek ez volt a nagy támogatási formája hiába nem laktam már velük lelkileg zsaroltak nem volt választásom teljesen lesokkolódtam hogy ilyenek velem." ??? Ezt a mondatot magyarázd már meg!
2014. nov. 10. 20:30
4/9 A kérdező kommentje:
Nem laktam velük mert mindkettő új életet kezdett és ,,lepasszoltak" nagyszülőkhöz minket,egyszóval szartak jó ideig ránk.Terhes lettem ok felelőtlen voltam de nem ez lett volna szerintem az elintézési módja hogy lelkileg és egyéb módon zsarolnak úgy hogy konkrétan közölték kifizetik az abortuszt és én meg elmegyek ha tetszik ha nem mert jajj az iskola stb stb stb... Hosszú ideig undorodtam magamtól feszült voltam és a párommal se ment a kapcsolatom Ő mégis kitartott mellettem,ha Ő nincs akkor még mindig nem állok talpra.
2014. nov. 10. 20:37
5/9 anonim válasza:
Szóval abortuszod volt? Mert a missed ab vetlélst jelent és a kettő nem ugyanaz.
3 hónap még nem a világ, nem kell kétségbe esni. Ennyi idő még közel nem jelenti azt, hogy bármi baj van.
2014. nov. 10. 22:35
6/9 anonim válasza:
Az a baj az abortusszal, hogyha nem te akarod, hanem valahogy rávesznek, egész életedben benned lesz a "mi lett volna ha". Legalábbis amíg nem lesz babád, addig tutira benned lesz.
Ettől függetlenül szerintem egy 5 évvel ezelőtti abortusznak nem sok köze lehet a mostani próbálkozásotokhoz. Persze lehet, hogy akkor valamit ott "elrontottak", de ne ebből induljunk ki most. 3 hónap próbálkozás az semmi, az átlag fél-egy év, teljesen egészséges pároknál. Szerintem olyan fél év múlva menjetek el (mindketten) orvoshoz egy általános kivizsgálásra. Addig pedig próbáljatok nem rágörcsölni, élvezni az együttléteket, élvezni az életet.
Egyébként le a kalappal a párod előtt, hogy így kitartott melletted.
2014. nov. 11. 10:34
7/9 A kérdező kommentje:
Papírjaimban missed ab szerepel,kaptam tágítót egy estét és egy napot töltöttem akkor bent ami maga volt a pokol számomra.Mindenki eget verő bunkó volt és folyamatban aláztak.A velem szembe fekvő ráadásban harmadik alakalommal volt ugyan ezért és mai napig nem megy ki a fejemből milyen könnyedén vette az egészet,hogy valaki ennyire érzéketlen legyen...Én meg itt vagyok aki szerette volna és most is szeretné....
2014. nov. 11. 14:53
8/9 anonim válasza:
3 hónap után levonod a konzekvenciát, hogy talán sosem sikerül? Nem semmi ember vagy hallod...
2014. nov. 12. 10:11
9/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló.
Ha a helyemben lennél a múltammal Te is sok mindenbe belegondolnál már az elején.Te így fogod fel,hogy nem semmi ember vagyok Én meg úgy hogy félek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!