Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Szeretnék emléket állítani 3...

Szeretnék emléket állítani 3 elvesztett babámnak. Van valakinek ötlete?

Figyelt kérdés
4 terhességemből 3 sajnos spontán vetéléssel végződött a 12. hét előtt. Nem arról van szó, hogy nem tudom feldolgozni, egyszerűen az az érzésem, hogy szeretném, ha valami emlék maradna utánuk a földön. Gondoltam tetoválásra, de nem vagyok az a típus. Fát ültetni-nincs saját kertünk. ... Valaki gondolt már ilyesmire?
2014. aug. 18. 09:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Soha nem fogsz megnyugodni, ha még emléket is állítasz róluk. Én még a 22 hetesen elvesztett babámnak se állítottam emléket, szívembe örökké élni fog, de el őket engedni.
2014. aug. 20. 22:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Mindenki más és más. Én a 19 hetes babámat nem temettem el, amit a mai napig nagyon bánok, valahogy úgy érzem, hogy kellett volna. Ezért - tudom lehet butaságnak hangzik - de én édesapám sírjára mindig eggyel több virágot viszek. Ez jól esik a lelkemnek. Talán Neked is valami hasonló segíthetne. Biztos van olyan hozzátartozód akihez szívesen mész temetőbe. Ott állíthatnál Nekik emléket kis porcelánangyalkák vagy kis vésett tábla.
2014. aug. 20. 22:41
 13/16 anonim ***** válasza:

van a netten egy digitalis pillangokert de nem jut eszembe a helyes neve.

Ott allithatsz digitalis emleket neki.

Nekem 2 kisangyal szobrom van a polcon

2014. aug. 23. 01:34
 14/16 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm az ötleteket, a megértést. Fogalmazódik bennem egy vers, és a temetőben is gondolkodok.

én úgy érzem, el tudtam őket engedni, tényleg csak azt szetetném, hogy mint a halottaink után, utánuk is maradjon egy emlék, hogy ne tűnjön el néhány hetes létük nyomtalanul.

2014. aug. 25. 07:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem tetoválásom lesz! Két szív a jobb kézfejemen! ) és 20 hetesen mentek el tőlünk... :( Valamint készítettem nekik emlékzászlót! Apukájuk rajzolni fog nekik! Ezek maradandóak! Szerintem szép ötlet, hogy emléket szeretnél!
2014. aug. 28. 17:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Bocsánat, elírtam.. az a zárójel 9-es szám akart lenni! Mivel 9 és 20 hetesen mentek el... :(
2014. aug. 28. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!