Szeretnék emléket állítani 3 elvesztett babámnak. Van valakinek ötlete?
Egy szép kis kopjafa jutott eszembe, de kert híjján ez ugrik.
Esetleg emléktábla? Vagy ha nem találod durvának, egy saját honlap gondolatokkal, versekkel, UH-képekkel?
Vagy esetleg írj novellát, verset, és jelentesd meg valahol, fess egy képet, készíts szobrot, akármit, ami eszedbe jut, és amivel ki tudod fejezni az érzéseidet, amire azt mondod, ez hozzád illő méltó emlék.
Sajnálom!
Második vagyok. Én megértem a kérdezőt.
Az elengedésről annyit, hogy miért van a halottainknak fejfája, sírköve? Őket is el kell engedni egy szinten, mégis szükség van valami kézzel fogható vagy látható dologra, ahol gyászolhatunk.
Attól, hogy valaki magzatként hal meg, még járhat neki is emlékállítás, főleg az édesanyjától. Másrészt adott esetben pont ez könnyíti az úgynevezett elengedést. A kérdező azt szeretné, hogy emlék maradjon utánuk a földön. Különbözőek vagyunk, másként gyászolunk. Ő így szeretné. Pontozzátok le ezt is.
Második! Én nem pontoztalak le, csak mert más a véleményed. :)
Ez meg az enyém, hogy magzatot én (érthető így?) nem gyászolnék úgy, mint egy halott hozzátartozót, aki megszületett, élt, meghalt. Nem vagyunk egyformák. Nekem furcsa lenne kijárni valahová emlékezni ilyen formában egy magzatra. Én így engedném el. Nekem is volt 3 vetélésem, én is megértem a kérdezőt.
Hármas vagyok
9 terhességből 3 gyerekem van.
Akkor is betegesnek tartom
Én nem állítottam és nem is állítanék maradandó emléket. El kellett mennie, el kell engednem. A mai napig fáj.
Én halottak napján eggyel több mécsest gyújtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!