Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki elvesztett mar egy babat,...

Aki elvesztett mar egy babat, annak az uj terhessegnel rogton kell mennie dokihoz, mert veszelyeztetett?

Figyelt kérdés
Nekem az elso babanal veromleny keletkezett a baba mellett igy mutottek,mert elhalt a terhesseg a 7.heten...viszont semmit nem mondtak h mi a teendo,ha ujbol teherbe esek...ugy vettem eszre szinte nem is foglalkoznak az emberrel ha csak egy pozitiv tesztet csinal,hiaba van ,,eloelete,,
2014. júl. 26. 17:04
 1/6 A kérdező kommentje:
akkor ultrogestant is kellett szednem,azt gondoltak segit,de nem
2014. júl. 26. 17:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 2. trimeszteben koraszülésem lett, és meghalt a baba.

Azt mondta az orvos, hogy semmi nem utal arra, hogy a második terhességemmel baj lehet.

Mit értesz az alatt, hogy "foglalkozni" és "mi a teendő"?

Bemész, megmondod, hogy pozi a teszted, és korábban elhalt egy magzatod. Ennyi. Ha kell valami extra vizsgálat, azt úgyis megteszik. De szerintem egy vérömleny miatt semmit nem fognak csinálni. Nekem is volt. Sőt, a legtöbb nőnek van. Csak a zömének felszívódik.

2014. júl. 26. 17:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Én itt sokszor azt olvasom, hogy hívni kell a dokit egyből. Amúgy hasonló cipőben járok, elhalt ikerterhességem volt, nem indult el a vetélés magától, műtéttel fejezték be. Nekem se mondták, hogy egyből menni kéne, én úgy gondoltam, majd felhívom a dokimat, ha aktuális a dolog. Bár ha nem spontán vetélés volt, akkor valószínűleg jól megtapadt a baba, ebben az esetben nem tudnak nagyon segíteni, mert a progeszteronpótlás csak annak segít, akinek a tapadással van a gond, az elhalástól nem ment meg.
2014. júl. 26. 17:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálam is vérömleny, 8. hét. Nálunk egy vetélés után a magándokik (legalább is) nyomják a progit. Legtöbbjük rögtön a teszttől. Ártani nem fog, ha nem is használ. Szerintem én a korom miatt is kapom most ezt a "támogatást".
2014. júl. 26. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a nem sikerült első terhesség után azt mondta az orvos nincs különösebb teendő, 9. héten mentem a másodikkal hozzá, nem volt semmi komplikáció egész terhesség alatt, nem szedtem semmit, csak a femibiont. Szerintem csak akkor kell "különleges bánásmód ha hormongondod van.
2014. júl. 26. 17:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is elvesztettem az első babámat,még nagyon korán,5 és fél hetesen össze zuhant a petezsák.Én személy szerint,a második terhességemnél amint pozi tesztem lett rohantam az orvosomhoz,aki fel is írta nekem a Duphastont és veszélyeztetett terhes állományba vett.Kellett is a gyógyszer,mert még így is 9 hetesen,4 naposan barnázni kezdtem,ekkor az orvos megemelte a gyógyszer adagot,el is múlt a probléma.

Most a második babámat várom,18 hetes vagyok,nem szedtem gyógyszert,bár most is rohantam az orvosomhoz,de teljesen komplikáció mentes volt az eddigi terhességem.Remélem így is marad!!!

Tehát én azt mondom,hogy nem muszáj,de javasolt orvoshoz menni,azzal rosszat nem,csak jót tesz az ember.

2014. júl. 26. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!