Aki elvesztett mar egy babat, annak az uj terhessegnel rogton kell mennie dokihoz, mert veszelyeztetett?
Nekem a 2. trimeszteben koraszülésem lett, és meghalt a baba.
Azt mondta az orvos, hogy semmi nem utal arra, hogy a második terhességemmel baj lehet.
Mit értesz az alatt, hogy "foglalkozni" és "mi a teendő"?
Bemész, megmondod, hogy pozi a teszted, és korábban elhalt egy magzatod. Ennyi. Ha kell valami extra vizsgálat, azt úgyis megteszik. De szerintem egy vérömleny miatt semmit nem fognak csinálni. Nekem is volt. Sőt, a legtöbb nőnek van. Csak a zömének felszívódik.
Én is elvesztettem az első babámat,még nagyon korán,5 és fél hetesen össze zuhant a petezsák.Én személy szerint,a második terhességemnél amint pozi tesztem lett rohantam az orvosomhoz,aki fel is írta nekem a Duphastont és veszélyeztetett terhes állományba vett.Kellett is a gyógyszer,mert még így is 9 hetesen,4 naposan barnázni kezdtem,ekkor az orvos megemelte a gyógyszer adagot,el is múlt a probléma.
Most a második babámat várom,18 hetes vagyok,nem szedtem gyógyszert,bár most is rohantam az orvosomhoz,de teljesen komplikáció mentes volt az eddigi terhességem.Remélem így is marad!!!
Tehát én azt mondom,hogy nem muszáj,de javasolt orvoshoz menni,azzal rosszat nem,csak jót tesz az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!