Megbolondultam. A férjemet hibáztatom pedig nem kellene?!
Tudom nem az a kategória de gondoltam itt jobban megértenek.Egy hete vetéltem el sajnos.Két éve szerettem volna babát de a férjem mondta,hogy várjunk még vele pedig már akkor is együtt voltunk 2éve.Most jött el az idő,hogy próbálkozzunk de elment.
Most őt hibáztatom mert amikor én szerettem volna nem volt semmi gondom az egészségemmel most van.
El is ment a baba és most ezért őt okolom.Nyugtassatok meg valahogy,nem akarom bántani.
Aki ilyen helyzetben bántja a másikat, vagy nem volt még ilyen helyzetben, vagy nem gondol arra, hogy a gyászt mindenki másképp éli meg.
Kicsit legyünk már tapintatosabbak. Ítélkezünk ismeretlenül. Szegény idejött tanácsért, aztán csak leszúrásokat kapott.
Én a nagy vetélésem óta (24 hetes baba) magamat hibáztatom, a saját testemet, hogy nem tudtam őt megvédeni a fertőzéstől. Utálom magam emiatt.
Ő is hasonló érzéseket él át. Hát nem könnyű... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!