Szerintetek is megbolondultam?
Mostmàr harmadik hónapja egyszerüen bemesélem magamnak hogy terhes vagyok.A mult honapban pl. 3hetet késett a teszt negativ volt és védekezünk is,viszont émelyegtem, fàjtak a melleim,kívànós voltam szoval teljesen beleéltem magam a terhességbe.Amint elmentem orvoshoz és közölte hogy nincs baba hirtelen minden tünetem megszünt és a menzim is megjött màsnap.
Most 19.én volt az évfordulónk a férjemmel és hàt kicsit többet ittunk a kelleténél és egy pici belèm ment a dologbol.Most megint elkezdtem bemesélni magamnak hogy tuti terhes lettem 19.én a ciklusom 13.napjàn voltam.Picit görcsöl a hasam ugyhogy valószinüleg csak most van peteérésem.Nem lenne baj ha babàs lennék de nagyon idegesít hogy mi ez most nàlam.Esetleg tudatalatt ennyire akarok gyereket?
Mintha én írtam volna... csak nekem orvos nélkül... de a többi így szokott lenni. Aztán egyszer csak megjön és elmúlnak a tünetek...de volt már hogy annyira hányingerem volt hogy elindultam a wc felé de végül nem hánytam... a bimbóm is annyura fájt hogy megtörölközni se bírtam. Szerintem tudatalatti egyébként... de van egy olyan érzésem higy addig nem is fog összejönni amíg az összes gondolatunk ekörül forog..
.
Velem is ez van,már harmadik hónapja,pedig rendesen,pontosan megjött.Néha már annyira durva,hogy úgy érzem,mintha mozogna a baba a hasamban.Mindig azon kattogok,hogy mi van,ha terhes vagyok és nem veszem észre.Pedig idő közben csináltam már tesztet is és negatív lett.
Nálam igazából amiatt lehet,hogy egy éves a fiam és egyenlőre még nem akarunk kistesót.Védekezünk is,többnyire óvszerrel,nagyritkán van,hogy csak megszakítással,de így is mindig azon agyalok,hogy biztos babás lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!