Tényleg megbolondultam? Már nem tudom mit csináljak!
Vasárnapra nem várom van 3 pozi tesztem de mivel 3 vetélésem volt gondoltam elmegyek orvoshoz hogyha babás vagyok írjon gyógyszert vagy akármit csak megmaradjon!Természetesen nem látott semmit ezért vért vetetett!Aminek az eredménye 1,20 lett!De ott a tartomány is hogy 5-től van terhesség!Hazajöttem most megint csináltam tesztet megint pozítiv!Ilyen nincs nem hiszem el!!!!Van görbém de nagyon hiányos már nincs kedvem ezt sem csinálni!Elegem van már nem bírom!A 3 vetélés idén volt!Csatolom a görbém azért hátha tudtok valamit hozzáfűzni!És olyanról ne is álmodjak ugye hogyha egyszer menszi előtt 4 nappal nagatív a vérvétel még lehet baba?Ne hurrogjatok le légyszi de sztem én már bekattantam tényleg:):)
Én is csináltam 3 tesztet, mindhárom pozitív. Elmentem orvoshoz, azt mondta, kizárt a terhesség, vagy ha mégis, max 1 hetes, de lehet, hogy a túlérzékeny tesztek csak valami -pl belekerült vér stb- miatt pozitív eredményt mutatnak. Szánalomból azért elküldött UH-ra is.
Ott hasi(!, nem hüvelyi) UH volt,de másik orvos, azt mondta, kb 4 hetes terhesség lehet, de menjek vissza pár hét múlva, akkor majd meglátjuk.
Fél óra alatt tehát egy kizárt és egy kb 4 hetes terhesség. Ez azért elég nagy küönbség :-S
Tudom mit érzel. Én is ma vesztettem el utolsó szaémaszálat, amibe kapaszkodta, gogy na talán ez a hónap sikeres volt, de aztán reggelre megjött az az átkozott vérzés.
Az előttem szólókhoz csatlakoznék azzal a felvetéssel, hogy feltétlenül keress egy nagyon alapos, tisztességes orvost, aki hajlandó időt, energiát áldozni Rád. Hidd el, nincs annál fontosabb, mint hogy legyen egy kezelőorvosod, aki végigkísér a terhességed ideje alatt, támogat és bármit megbeszélhetsz vele. Azt is tudom, hogy nem könnyű ilyet találni. Keress, kutass, kérdezz meg mindenkit a közeli és távoli ismeretségi körödben, vagy akár itt ezen a fórumon.
Az sem kizárt, hogy most várandós vagy és akkor azért kell rád nagyon figyelni, de ha nem akkor majd az elkövetkezendő hónapokban. Vigyázz Magadra!
Lehetőleg olyan nőgyógyászt keress, aki terhespatológus is egyben!
Túl sok a vetélés! Szerintem le kellene állnotok egy kicsit. Ez ugyenis nemcsak lelkileg, hanem fizikailag is tisztességesen igénybe vette a szervezetedet. 1 év alatt 3 terhességi hormonváltozás. Szóval ne csodálkozz, ha a szervezeted már azt sem tudja, hányadán áll?!
Keresd meg a legközelebbi megyei kórházat, telefonon érdeklődd meg, ki vagy kik vannak terhespatológusok! És aki szimpi, jelentkezz be!
Ez nem vicc! Ha baba, azért lesz rá szükséged, ha meg nem az, akkor meg azért.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!