Tényleg megbolondultam? Már nem tudom mit csináljak!
Vasárnapra nem várom van 3 pozi tesztem de mivel 3 vetélésem volt gondoltam elmegyek orvoshoz hogyha babás vagyok írjon gyógyszert vagy akármit csak megmaradjon!Természetesen nem látott semmit ezért vért vetetett!Aminek az eredménye 1,20 lett!De ott a tartomány is hogy 5-től van terhesség!Hazajöttem most megint csináltam tesztet megint pozítiv!Ilyen nincs nem hiszem el!!!!Van görbém de nagyon hiányos már nincs kedvem ezt sem csinálni!Elegem van már nem bírom!A 3 vetélés idén volt!Csatolom a görbém azért hátha tudtok valamit hozzáfűzni!És olyanról ne is álmodjak ugye hogyha egyszer menszi előtt 4 nappal nagatív a vérvétel még lehet baba?Ne hurrogjatok le légyszi de sztem én már bekattantam tényleg:):)
Ha múlt hónapban elvetéltél, akkor ezt még mutathatja a teszt! Erre utal az alacsony hcg-d is.
Viszont, ha nem azt mutatja, akkor egy újabb terhesség kezdődött el, de vissza is fejlődött, :( . Ez esetben, mivel újabb vetélés történt, keress egy olyan orvost, aki támogatja a cilus 2.felét progeszteronnal, mert a hődet nézve, alacsony lehet, és akkor viszont vékony a méhnyálkahártya, és nem fog megmaradni a baba... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!