Mikor lesz jobb?
Sziasztok!
Sajnos áprilisban történt egy középidős vetélésem, tavaly januárban pedig a 9. héten egy szívleállás. Eddig azt hittem, hogy minden rendben, meggyászoltam Őket, már nem sírok, stb.. de most ismét úgy érzem, hogy össze vagyok törve! Élem a megszokott életemet, mégis éjjelente sírok, és gyötröm magam! Mindenki azt mondja tegyem túl magam rajta, de mégis, hogy lehetne túltenni magam egy missed műtéten és egy halva szülésen? Úgy érzem elvesztem.... Nektek mi segített? Segített egyáltalán valami? És mikor lett jobb? Köszönöm a válaszokat!
Nagyon sajnálom Kedves Utolsó válaszadó! #34!
Tényleg az élet ennyire kiszámíthatatlan! Boldog vagyok, hogy neked ott van a Pici Manód! :) De tényleg tragikus ami veled is megtörtént! :( Nekünk az első Babánk két és fél év próbálkozás után sikerült, a második pedig kb. fél év lehetett! Pedig én is úgy örültem nekik, és most meg... :( Pont ma jött meg újra, rendesen, piros, fáj...pedig, hogy utálok menstruálni! :D :( De legalább ez is visszaállt! Emlékszem, mikor elmondtuk Párom unokahúgainak, hogy mi történt az első Babával, a Pici lányka annyira sírt, hogy alig tudtuk megnyugtatni! Borzalmas volt, talán borzalmasabb, mint maga a tragédia! :'( Hiszen az én Picikém akkor már nem szenvedett, de ez a kis lélek, igen! Nekik is mekkora szívük van! Édeskék! :) Ne félj, hamarosan lesz tesója a Manódnak! Csak ne add fel!
Valahogy mindig tervezett Babát szerettem volna, az olyan szép, hogy vártuk az érkezését! Remélem a majdani gyermekeim is így jönnek hozzánk! :)
Borzasztó lehet így, nem is tudom, hogy bírod, nekünk is már újságolta a legkisebb csemete az oviban is, hogy lesz majd pici unokatesója...szörnyű, hogy mégsem lett! Pedig augusztusban szülnék...az a furcsa, hogy az első Babát és a másodikat is augusztusban szültem volna meg! Ráadásul a születés és névnapom is augusztus hónapban van! Együtt ez a sok dolog kicsit furcsa nekem, bár nem rossz értelemben! A testi tünetek elmúltak nekem teljesen, szóval most már "ráérek" ilyenekkel foglalkozni! Ez a legnehezebb, hogy mindig ilyeneken agyalok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!