Mikor lesz jobb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos áprilisban történt egy középidős vetélésem, tavaly januárban pedig a 9. héten egy szívleállás. Eddig azt hittem, hogy minden rendben, meggyászoltam Őket, már nem sírok, stb.. de most ismét úgy érzem, hogy össze vagyok törve! Élem a megszokott életemet, mégis éjjelente sírok, és gyötröm magam! Mindenki azt mondja tegyem túl magam rajta, de mégis, hogy lehetne túltenni magam egy missed műtéten és egy halva szülésen? Úgy érzem elvesztem.... Nektek mi segített? Segített egyáltalán valami? És mikor lett jobb? Köszönöm a válaszokat!

2014. jún. 2. 12:59
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Borzasztó,hogy mennyien vagyunk ebben a szörnyű helyzetben.nekünk szerencsére van már egy 5éves tüneményünk,akiért hálát adók minden nap.tesót szerettünk volna,össze is jött,csak kaptunk mellé egy óriási heamatómát,ami vérezgetett a 16.hétig,majd akkor elkezdett ömleni belőlem a vér,és azonnal meg kellett műteni.kórházba voltam,az volt a szerencsém,előtte három nappal kezdett el érezhetően mozogni,és aznap reggel az uh-n ő is integetett.mondta is az orvos,hogy nézze anyuka,magának integet.szerintem ő is elköszönt.még akkor is rugdosott,mikor szúrták be az altatót.kerek egy évig nem sikerült a baba,és most egy év után végre összejött,madarat lehetett volna velünk fogatni,de most a lányunknak nem mondtuk el,mert a múltkori borzasztóan megviselte,erre 8hetesen közölték a tragédiát,nincs szívhang.:'( azt hittem ott halok meg.tegnap előtt műtöttek.ez szörnyű,engem a drága kicsi lányom tart életben.ha ő nem lenne nem tudom mit csinálnék.és most az volt a baj,hogy a peteérésemtől kezdve 3hétig beteg voltam,és a vírus okozta.pedig direkt nem szedtem gyógyszert,mert hátha most...a sors iróniája,hogy az egy év próbálkozás alatt egyszer se voltam beteg,bezzeg pont most jött össze,mikor az voltam.kegyetlen az élet. :'(
2014. jún. 5. 11:31
 32/47 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom Kedves Utolsó válaszadó! #34!

Tényleg az élet ennyire kiszámíthatatlan! Boldog vagyok, hogy neked ott van a Pici Manód! :) De tényleg tragikus ami veled is megtörtént! :( Nekünk az első Babánk két és fél év próbálkozás után sikerült, a második pedig kb. fél év lehetett! Pedig én is úgy örültem nekik, és most meg... :( Pont ma jött meg újra, rendesen, piros, fáj...pedig, hogy utálok menstruálni! :D :( De legalább ez is visszaállt! Emlékszem, mikor elmondtuk Párom unokahúgainak, hogy mi történt az első Babával, a Pici lányka annyira sírt, hogy alig tudtuk megnyugtatni! Borzalmas volt, talán borzalmasabb, mint maga a tragédia! :'( Hiszen az én Picikém akkor már nem szenvedett, de ez a kis lélek, igen! Nekik is mekkora szívük van! Édeskék! :) Ne félj, hamarosan lesz tesója a Manódnak! Csak ne add fel!

2014. jún. 5. 13:11
 33/47 A kérdező kommentje:
#31 akart lenni! Elírtam!
2014. jún. 5. 13:13
 34/47 anonim ***** válasza:
Annyira vágyik egy kistesóra!mi akkor azt mondtuk neki,hogy nem volt elég erős,és a jézuska még egy picit visszavitte,hogy erősödjön,és majd visszaadja.csak ugye már egyre türelmetlenebb,főleg,hogy a pajtásai sorra dicsekednek,hogy most született meg a kistesójuk,vagy kistesó van az anyukájuk hasában.aranyom meg mindig csak azt mondja,hogy az övé meg fennt ül a felhőn.a szívem szakad meg érte.ezért is nem szóltunk neki most semmit.még az a szerencse.csak piszok nehéz előtte megjátszani,hogy minden oké,hogy ne vegyen észre semmit.ha alszik,vagy egyedül vagyok meg kijön minden,és sírok.bezzeg aki nem akar babát,annak véletlen mindig "becsúszik".igazságtalan ez nagyon.
2014. jún. 5. 14:04
 35/47 A kérdező kommentje:

Valahogy mindig tervezett Babát szerettem volna, az olyan szép, hogy vártuk az érkezését! Remélem a majdani gyermekeim is így jönnek hozzánk! :)

Borzasztó lehet így, nem is tudom, hogy bírod, nekünk is már újságolta a legkisebb csemete az oviban is, hogy lesz majd pici unokatesója...szörnyű, hogy mégsem lett! Pedig augusztusban szülnék...az a furcsa, hogy az első Babát és a másodikat is augusztusban szültem volna meg! Ráadásul a születés és névnapom is augusztus hónapban van! Együtt ez a sok dolog kicsit furcsa nekem, bár nem rossz értelemben! A testi tünetek elmúltak nekem teljesen, szóval most már "ráérek" ilyenekkel foglalkozni! Ez a legnehezebb, hogy mindig ilyeneken agyalok....

2014. jún. 5. 14:35
 36/47 anonim ***** válasza:
Nektek is van már gyermeketek?különben annyira érdekes,hogy a irányunkban elsö hónapban megfogant,SZERENCSÉREteljesen problémamentes terhességem volt.és én világ életemben pozitív,boldog ember voltam,mindenben jót láttam,azt hittem velem rossz sose történhet.a legrosszabb pillanatokban is tudtam boldog lenni,mert tudtam,hogy a következő nap jobb lesz,mindig mosolyogtam,erre ez az első tragédia annyira megváltoztatott,hogy semminek nem tudok önfeledten örülni,sehol nem oldódok fel teljesen,mindig szomorúság ül a szívem mélyén,és nyom,pedig a helyzet éppen olyan,hogy olyan eseményen vagyunk,ahol alap esetben jól kéne magam érezni,én mégse tudom,és ez a középidős vetélés óta van,pedig már másfél éve volt,és rettegek,hogy ezzel a mostanival még durvább lesz a helyzet.nem tudom leírni,hogy mit érzek,de ha nem arra gondolok,ami volt,mert épp nincs is az eszembe,már akkor se tudok olyan lenni mint régen.mintha meghalt volna a lelkemből egy darab.nem tudom megfogalmazni,remélem azért érted mire gondolok.amúgy ezt a mostani babát pont januárban a szülinapomon szültem volna.én 20.-án születtem,vele meg 18-rá voltam kiírva.mondtam is a páromnak,hogy így kárpótol istenben sok szenvedésért.hát nem.inkább még több szenvedést ad.:(
2014. jún. 5. 14:51
 37/47 anonim ***** válasza:
Bocsi nem irányunkban,hanem kislányunk.
2014. jún. 5. 14:51
 38/47 A kérdező kommentje:
Nem, nekünk még nincs gyermekünk! Páromnak testvéreinek van 3 gyermeke, lényegében a legkisebbről beszéltem a kommentjeimben, aki még ovis kiscsajszi! Értem miről beszélsz egyébként, jól megfogalmaztad! Én egészen tini korom óta vagyok eléggé olyan, hogy sok mindent negatívan látok... persze mindkét Babás állapotomhoz úgy álltam hozzá, hogy csupa vidámság voltam, nem is gondoltam akkor még, hogy történhet baj! A másodikkal már eleve vérzéssel indultunk, akkor azt mondták elvetéltem...és csak a 12. heti UH-n derült ki, hogy nem történt baj, ott a Baba! Folyamatos pozitív tesztelések után mentem el ultrahangra, mondván, hogy esetleg méhen kívüli, csak nem vették észre! De a lényeg az, hogy ezek után én csak még boldogabb voltam, hogy a kislányom ezt túlélte, hogy vetélést "kiáltottak", és mégis OTT VAN! (volt :'( )! Most már tudok nevetni, Párommal gyakran járunk el programokra, nemsokára pl. Vadasparkot látogatunk! :) Szerencsére Ő mellette teljesen vidám vagyok, néha tör csak ráma z érzés, hogy "Jaj.."! Este, amikor nézegetem a Picike fotócskát Róla, akkor nehéz igazán!
2014. jún. 5. 15:06
 39/47 anonim ***** válasza:
És ti mikor fogtok újra próbálkozni?
2014. jún. 5. 16:44
 40/47 anonim ***** válasza:
Nekem 24 hetes baba volt, 6 hetes kontroll lesz jövő hét kedden, ott megkérdezem, de én 6 hónapot tudok, arra emlékszem, varratszedésnél ezt mták.
2014. jún. 5. 16:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!