Mikor lesz jobb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos áprilisban történt egy középidős vetélésem, tavaly januárban pedig a 9. héten egy szívleállás. Eddig azt hittem, hogy minden rendben, meggyászoltam Őket, már nem sírok, stb.. de most ismét úgy érzem, hogy össze vagyok törve! Élem a megszokott életemet, mégis éjjelente sírok, és gyötröm magam! Mindenki azt mondja tegyem túl magam rajta, de mégis, hogy lehetne túltenni magam egy missed műtéten és egy halva szülésen? Úgy érzem elvesztem.... Nektek mi segített? Segített egyáltalán valami? És mikor lett jobb? Köszönöm a válaszokat!

2014. jún. 2. 12:59
1 2 3 4 5
 1/47 anonim válasza:
70%
szia. nekem szombaton derült ki a missed ab, tegnap műtöttek, ma hazaengedtek. 2 napig folyamatosan sírtam, mára már felfogom úgy, hogy ahogy az orvosok mondták, miszerint a "természet kiszelektálja a beteg, sérült embriókat, hogy azok ne szenvedhessenek, ha világra jönnek". valamennyire megnyugtatott mikor belegondoltam, hogy esetleg születik egy beteg babám, akinek fájdalmas lesz az egész élete. persze szörnyű lelki fájdalom, ami idővel enyhül, de soha nem felejti el az ember. gondolj arra, hogy lesz egy egészséges, gyönyörű babád, aki jönni fog, amint készen áll rá. engem sem vigasztal semmi, de arra rájöttem, hogy nem mások szavai fognak megnyugtatni, csakis Te tudsz hatni magadra. kívánom, hogy sikerüljön tovább lépned, hidd el sikerülni fog...
2014. jún. 2. 14:14
 2/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, és nagyon sajnálom, ami veled történt! Remélem idővel tényleg jobb lesz majd! És feladni nem fogom, mert szeretnék Babázni, én is! Neked is sok sikert kívánok!
2014. jún. 2. 14:49
 3/47 anonim ***** válasza:

1-es, sajnos van olyan eset, amikor teljesen egészséges baba hal meg középidőben. :(

Kérdező! Az, hogy ezt hogyan vészeled át, csakis rajtad múlik! Nekem az segített, hogy belegondoltam, hogy ha lehúzom magam a depibe, akkor évek múlva lehet talán gyerekem. A lelkiek nagyon meggátolják a következő teherbeesés lehetőségét.

2014. jún. 3. 16:15
 4/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Igen, nekünk is egészséges volt a pici (középidős, második baba)! Már így is éveket vártunk rájuk, most majd ősszel kell visszamennem az orvsomhoz, aztán meglátjuk mit tudunk kiokoskodni! Remélem sikerül majd jó híreket kapnom!

2014. jún. 3. 16:36
 5/47 A kérdező kommentje:
orvosomhoz*
2014. jún. 3. 16:38
 6/47 anonim ***** válasza:
Nekem most lesz a 6 hetes kontroll. Minél előbb szeretnék terhes leni megint. Szeretnék pocit, rugdosó babát... Imádtam, és ha már így lett a vége, most legyen megint minél előbb.
2014. jún. 3. 16:50
 7/47 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó válaszadó!

Én nemrég voltam a 4 hetes kontrollon, engem így rendelt vissza az orvosom, és mindent rendben találtak, bár nagyon ráparáztam a vizsgálatra, igaz, feleslegesen!

Én is nagyon szeretnék hamar Babát, bár fél évet mondott a dokim, hogy addig semmiképpen ne! Aztán jönnek a vizsgálatok (még nem tudom, hogy mik), azt sem tudom az meddig tart majd...de utána, ha minden rendben, és az orvosom rábólint, akkor mi is próbálkozni fogunk, újra! Hiányzik a nagy pocim, hiányzik a Babám rugdosása, hiányzik, hogy lássam Őt Uh-n... hiányzik a Babás állapot!

2014. jún. 3. 16:57
 8/47 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is úgy hiányzik, mint ha "valaki távozik mellőled. " Borzasztó érzés.

Milyen vizsgálatok voltak a kontrollon?

Teherbeesés előzz mit szeretne még vizsgálni rajtad?

(Ne haragudj, hogy kérdezősködök,de sorstársakkal jó beszélni.)

2014. jún. 3. 17:02
 9/47 A kérdező kommentje:

Nem haragszom, sőt, ezt vártam, hogy valaki, aki pont úgy ért meg ahogy kell (bár ne így lenne, ha érted..) kérdezzen, tanácsot adjon, pont úgy, mint én adok, neki, kérdezek tőle!

Nekem is üresség érzésem van, minta kiszakították volna a szívemet...folyton a hasamat fogom, de már nem olyan, mint egy labda... :(

A kontrollon nekem egy sima manuális és egy műszeres vizsgálat volt..műszer alatt a "kacsát" értem! Nem fájt, kb. 1 perc volt az egész! Nekem azt mondta, hogy "Zsuzsa, itt minden olyan, amilyennek lennie kell!" Akkor már megnyugodtam!

Azt mondta a havim is a 6. hétig vissza kell, h álljon...aznap véreztem (de nem tiszta vér volt..még), és tegnap estétől szintén jön a vér, de még ez sem tiszta állagú...ezek szerint megjött, vagy készül megjönni...gondolom! Azt nem tudom mit kell még vizsgálnia, de gondolom alaposan átnéz mindent...vizsgálatok, vérvételek... elvégre két vetélés, az nem gyerekjáték!! Még így sem, hogy fiatal vagyok!!

2014. jún. 3. 17:58
 10/47 anonim ***** válasza:

Nekem is volt 2 vetélés. A 8 hetessel nem kell foglalkozni, mert az fejlődési rendellenesség. A 24 hetes babám pedig fertőzés miatt ment el. Miatta sem kell kivizsgálás, véletlen baleset. Lesz pár vérvételem, TORCH pl. No meg gyakrabban fognak tőlem kenetet venni.

Neked kiderült az oka a nagy babád halálának?

2014. jún. 3. 18:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!