Mikor lesz jobb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos áprilisban történt egy középidős vetélésem, tavaly januárban pedig a 9. héten egy szívleállás. Eddig azt hittem, hogy minden rendben, meggyászoltam Őket, már nem sírok, stb.. de most ismét úgy érzem, hogy össze vagyok törve! Élem a megszokott életemet, mégis éjjelente sírok, és gyötröm magam! Mindenki azt mondja tegyem túl magam rajta, de mégis, hogy lehetne túltenni magam egy missed műtéten és egy halva szülésen? Úgy érzem elvesztem.... Nektek mi segített? Segített egyáltalán valami? És mikor lett jobb? Köszönöm a válaszokat!

2014. jún. 2. 12:59
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnállak! A TORCH-t azt mire nézik? Nekem azért ment el a lányom a 20. hét végén, mert ciszták voltak a lepényen, amik bevéreztek! Sajnos a magzatvíz is kevesebb volt, de ez jelen esetben most másodlagos...
2014. jún. 3. 18:12
 12/47 anonim ***** válasza:

Annyival kiegészítem, hogy a műtét után 23 napra megjött, és most múlt el 10 nap múlva. Hol erősebb volt, hol gyengébb... Nem tudom, ez jó-e, hogy ilyen hamar megjött, de mindenképp jó jelnek veszem, hogy a szervezetem legalább "felfogta", már nem vagyok terhes.

Én már nem fogom a hasam. Egyszer keltem úgy, akkor szüléssel álmodtam. Utána egész nap magamon kívül voltam, mint egy szellem, annyira megviselt. Már nincsenek ilyen álmaim, és egyre kevesebbet gondolok a kislányomra. Előre kell menni, mert ha hátra megyek, csak magamat hátráltatom.

2014. jún. 3. 18:12
 13/47 anonim ***** válasza:

Toxoplasma gondii, „Others” (egyéb mikrobák), Rubeolavírus, Cytomegalovírus, Herpes simplex vírusok.

Ezeket tudják megnézni, hogy találkoztál-e már a fertőzéssel.

Amúgy fogalmam nincs, hogy fertőződhettem meg, mert nem voltam fürdőben, zuhanytálcánk van, és nem éltünk házaséletet. Azt mondják, egy vizsgálat alkalmával is felmehet egy vírus, baktérium.

2014. jún. 3. 18:15
 14/47 anonim ***** válasza:
Most voltam egy új dokinál, aki genetikus is. Vetetett le vért, hogy megnézze, van-e aktív kórokozó a szervezetemben. Ha igen, talán meg tudjuk csípni, és az is kiderül, mi volt az pontosan.
2014. jún. 3. 18:17
 15/47 A kérdező kommentje:

Nekem első Babánál, műtét után szinte azonnal megjött a menstruációm! Szerintem ez normális! Én valahogy úgy vagyok vele, hogy most a Lányom elvesztésével, előjött az előző veszteségem is... Őt is sokáig gyászoltam, s most ismét..

Akkor lehet, hogy nekem is nézik majd ezt a vizsgálatot, nem tudom..bízom az orvosomban, az lesz úgyis, amit Ő mond! Lehet, hogy genetikushoz is el küld majd, de inkább minnél több helyre, mert az elsőnél sajnos nem derült ki, hogy mi volt a tragédia oka!

2014. jún. 3. 18:24
 16/47 anonim ***** válasza:

Kis terhességnél nem foglalkoznak vele, genetikus mondta, az mindig fejlődési rendellenesség.

A TORCH teszt fizetős, de ha van valami előzményed, ami indokolja (mint nálam) akkor ingyenes.

Neked is kislány volt ezek szerint... :(

Nekem a kis vetélésem 2008-ban volt, nagyon megviselt. 3 évig gyászoltam, egysyzerúen nem akartam felfogni, miért velem történt meg. Még nem tudtam akkor, milyen nagy fájdalom egy olyan baba elveszítése, aki már rugdos, és érzed a jelenlétét.

Most rajta könnyebben túl fogok jutni, mert szeretném vissza azt az állapotot, és ha lélekben nem megy, nem fog menni.

2014. jún. 3. 18:31
 17/47 A kérdező kommentje:

Ez borzalmas! Engem mindkettő földre tepert...most próbálom magam összekaparni..

Bizony, nekünk is kislány, a mi kis Lilikénk! :(

Könnyebb akkor lett, első Baba után, amikor már letelt az a bizonyos 9 hónap...

Erre a vizsgálatra majd rákérdezek a dokimnál!! ...

2014. jún. 3. 18:36
 18/47 anonim ***** válasza:
Nekünk is Lilienünk volt. És képzeld, a nemét a császár után tudtam meg, sosem mutatta magát előtte, csak tippeltek, de én végig éreztem, hogy kislány.
2014. jún. 3. 18:40
 19/47 A kérdező kommentje:
Nekünk Liliánánk volt/van! A nemét mi is a boncolás után tudtuk csak meg...és képzeld, nekünk utolsó Uh vizsgálaton, integetett! Mára már tudom, hogy így köszönt el, és köszönte meg, hogy vigyáztunk rá! Sosem felejtem el!
2014. jún. 3. 18:45
 20/47 anonim ***** válasza:

Ó, Drága Csillag! Ez nagyon megható, mármint az integetés.

Nekem a 20. héten dugta ki utolára a tenyerembe a kis fejét és a lábacskáját. (Kb. 21. héten fertőződött meg a magzatvíz.)23-24. héten már nem rúgott, ha simogattam, csak ha ő akart. Mintha haragudott volna rám.

2014. jún. 3. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!