Mikor lesz jobb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos áprilisban történt egy középidős vetélésem, tavaly januárban pedig a 9. héten egy szívleállás. Eddig azt hittem, hogy minden rendben, meggyászoltam Őket, már nem sírok, stb.. de most ismét úgy érzem, hogy össze vagyok törve! Élem a megszokott életemet, mégis éjjelente sírok, és gyötröm magam! Mindenki azt mondja tegyem túl magam rajta, de mégis, hogy lehetne túltenni magam egy missed műtéten és egy halva szülésen? Úgy érzem elvesztem.... Nektek mi segített? Segített egyáltalán valami? És mikor lett jobb? Köszönöm a válaszokat!

2014. jún. 2. 12:59
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Jaj, dehogy haragudott!!!! Egyszerűen, biztosan, csak így volt neki könnyebb!!!! Nekünk a 20 hetes és 2 napos volt az utolsó találkozásunk! :( 3 nappal később történt reggelre a tragédia... bár aznap reggel még mocorgott, anyukám szerint lehet, hogy csak úgy tűnt nekem..de nem!!! én tudom, hogy az-az Ő mocorgása volt!!!
2014. jún. 3. 18:53
 22/47 anonim ***** válasza:

Amikor megláttam 23+6 naposan azt a bizonyos UH-t, ahol a tragédia igazolódott, mtam a dokinak, h rázzuk meg, mert csak alszik. :((

Reggel éreztem én is valami úszás félét. Doki szerint a hulla is mozog, helyezkedik. :( Meg ugye a kényszertartás pózt mire eléri... Jajj. Nagyon szörnyű volt.

Nem is tudom, nekem is minek sikerült 6 év után... Csak fájdalmat okoz, hogy nem szülök augusztusban.

2014. jún. 3. 18:59
 23/47 A kérdező kommentje:
Ó, te jó ég!!!!! Ez borzalmas, hihetetlenül sajnálom, hogy ezt kellett átélned! Nem is tudom mi lett volna, ha láttam volna Uh-n, ahogy szenved.....vagy rosszabb! Én azért még hiszem, hogy az a bizonyos mozgás, az még Ő volt...bár mire beértünk a kórházba már nyitva voltam majdnem egészen! A doki mondta, hogy, ha él is, azonnal elveszítem szülés után!.... mis is sokáig küzdöttünk a Babákért, igaz nem 6 évig... most elköszönök, de holnap még úgyis felnézek, ha gondolod írhatsz, attól még! Szép estét! :)
2014. jún. 3. 19:06
 24/47 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ohh de rossz olvasni,hogy Veletek is megtortent a tragedia.

Nekem 2 eve volt egy 7 hetes elhalt terhessegem.Roppant megviselt.Kiderult,fertozes miatt:( Semmi hormonalis es genetikai problema nem volt./legalabb ez megnyugtatott/ Tobb honapba telt,mire lelkileg osszeszedtem magam.

Tavaly oktoberben viszont jott a csoda,2 csikos terhessegi teszt.Nem terveztuk,de O jott.Igazi szerelem gyerek volt!36 het problemamentes terhesseg utan,egyik nap nem ereztem mozogni.Parom nyugtatott.Biztos ma csak lustabb.De en tudtam hogy baj van:( Korhazba be,ultrahang es ahatalmas ledobbenes.Ott fekudt a kicsikem,de a pici szive mar nem dobogott.Nem tudtam felfogni,es a mai napig sem megy(pont ma 2 hete tortent).Miert kellett ennek igy tortennie?es jott a neheze!16 ora vajudas utan megszuletett a kislanyom,4160 grammal.Hatalmas baba volt.Meg is szenvedtem vele:( lattam ahogy elettelen kis testet betekerik,es elviszik.Nem igy kepzeltem az elso szulesemet.Most biztos azt kerdezitek mi volt a problema.A koldokzsinor tul rovid volt,amit szorosan a nyakara tekert a kis manom.Nem is csodalkozom,hiszem ilyen nagy baba,es mindig mocorgott.Nem tudtam elkepzelni azt

Sem hogy vajon mikor alszik.Egyebkent a boncolaskor kiderult,makk egeszseges volt :( Eppen ezert nem tudom elfogadni,hogy ez tortent.

Teljesen aterzem hogy min mentek Ti is keresztul.En sem tudom mikor lesz jobb :'(

2014. jún. 4. 10:19
 25/47 A kérdező kommentje:

#24-es válaszadó!

Borzalom, nem is tudtam elsőre végigolvasni a válaszodat! Mélységesen együtt érzek veled, és rettenetesen sajnálom! Hihetetlen, hogy mik meg nem történnek.... le vagyok döbbenve!!! Én szerencsére "csak" 1 órát vajúdtam, bele gondolni is borzasztó, hogy te 16 órát, és, hogy van aki még ennél is többet! :( Milyen áron, kell, hogy nők legyünk?! Nem is tudom, hogy bírtad ki! Minden tiszteletem a tiéd! Én biztosan beleroppantam volna! :( Sajnálom, hogy te sem érzed magad jobban lelkileg...neked még frissebb a fájdalom, mint nekem, de azt hiszem, hogy ezt csak egy egészséges, gügyögő Baba tudná nekünk enyhíteni!!

2014. jún. 4. 11:42
 26/47 anonim ***** válasza:

22-es vagyok megint.

Lányok! Borzalom, ami velünk történt, igazából az ember mindig azon tépi magát, hogy "miért pont velem/velünk???"

Nekem is az egészséges babámat fertőzte meg egy köcsög vírus, útban van a TORCH teszt, ezen kiderül, pontosan mi is volt a baj.m

2 napig én is szülőszobán voltam, de nem tágultam, és az 1 hete halott babát császárral kellett elvenni, mert nem reagáltam semmiféle tágításra. A lepényt is nagyon nehezen vették le, nagyon tapadt, nemhiába a 15 hétig tartó progeszteron szedése.

Ha kíváncsiak vagytok, majd megirom, hogy mi okozta pontosan a bajt.

TORCH tesztet minden baba előtt álló nővel megcsináltatnám, ha nőgyógyász lennék.

2014. jún. 4. 13:18
 27/47 anonim ***** válasza:

24-es, neked nem is tudok semmit írni, egyszerűen lesújt. Tudom, mit érzel. :(

TEjed neked is megjött? Én akkor lettem igazán nagyon gyenge és elkeseredett, amikor császár után 2 nappal megjött a tejcsi, csak nem volt kinek adjam..

2014. jún. 4. 13:20
 28/47 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Nem nekem írtad, de képzeld...nekem is megjött a tejem itthon! Kaptam rá a kórházban gyógyszert, de itthonra már nem írták fel! Azt mondták, ha megjön a tejem, akkor langyos borogatást tegyek a melleimre, és még véletlenül se fejjek! Be volt dagadva, feszült, és olyan volt, mint a beton! Óriásiak lettek, és nagyon fájt! Sokáig kellett borogatnom, mire elapadt, de még nézegetem azért, mert apasztás utáni napokban még párszor volt, hogy elcseppent! Lázam nem lett, szerencsére, ha lett volna, akkor azonnal kórházba menetel kellett volna! Ezt megúsztam!!!

2014. jún. 4. 14:55
 29/47 anonim ***** válasza:

Jujj, nekem azért ilyen sok tejem nem volt. Bromocriptint kaptam, és 4 nap múlva elmúlt.

[link]

Új hír, ami nekem meglepő, mert engem szülőszobába tettek, nem a kórteremben kellett ezen végigmennem. Nem Bp-en szültem pedig.

2014. jún. 4. 15:11
 30/47 A kérdező kommentje:

Ezen a tejcsis dolgon is már túl vagyunk!

Ez a cikk...huhh, elolvastam, ilyet, h a kórteremben szülni???? Én Miskolcon szültem, engem azonnal vittek a szülőszobára! Csak utána vittek fel a kórterembe! És én 4 napig voltam bent, nem engedtek haza másnap! De ez így jobb, elvégre szültünk, nem a fogászaton voltunk... és a cikk szereplője már elmúlt 12 hetes!!!! Mindenhol ennyire eltérő a protokoll! Nálunk fel sem merült, hogy ezt egyedül csináljam végig...a szülésznő jött, amint kellett, és többször is velem volt, míg le nem zajlott a kitolási szakasz! A lepényt nekem is altatással vették ki! Kinevetni azért, mert aggódnak a Baba szívhangja miatt??? DÖBBENET!!!!!!!!!!!!! :(

2014. jún. 4. 17:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!